Glas Javnosti

ROBERT DE NIRO OTKRIO TAJNU KULTNOG FILMA 'KUM': Posle 40 godina progovorio o PRAVOJ raspodeli uloga!

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Legendarni glumac Robert de Niro jedan je od najzastupljenijih u Holivudu i to sa razlogom. Ipak, jedna od najvećih njegovih ostvarenja je uloga u filmu „Kum“.

Glumac se u kultnom filmu, koji je proglašen i za najbolji na svetu, ostvario u ulozi mlađeg Vita Korleonea, a sada je u intervjuu za emisiju Džimija Felona otkrio nepoznate detalje o nastanku ovog projekta, ali i raspodeli uloga.

Kako je rekao, uloga Vita nije bila namenjena njemu, već se on dugo spremao da se pred kamerom pojavi kao Soni Korleone.

Ipak, uprkos njegovoj pripremi da se ostvari u ulozi najstarijeg kumovog sina, reditelj Fransis Ford Kopola odlučio je da mu dodeli glavnu ulogu i poveri mu zadatak da na platnu prikaže život i razvojni put Vita.

-Svi smo želeli ulogu Majkla Korleonea, ali smo svi znali da će je dobiti Al Paćino, jer je Frensis Ford Kopola želeo njega. Hteo sam da glumim Sonija i počeo sam da učim tu ulogu, a Frensis me je pustio da čitam ulogu, iako je znao da će ga glumiti Džimi Kan- ispričao je De Niro.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR