VUČIĆ: Incident sa migrantima u Obrenovcu vojska i SAJ su brzo rešili

Aleksandar Vučic - YT RTS Upitnik - Zvanični kanal

Predsednik Aleksandar Vučić je večeras gostovao u emisiji "Upitnik" na prvom kanalu javnog servisa, a glavna tema emisije je korona virus i borba protiv epidemije, a razgovaralo se i o migrantima. Predsednik je otkrio i zašto je vojska zapucala u migrantskom centru

O situaciji sa migrantima koja je danas eskalirala u prihvatnom centru u Krnjači pa je vojska bila prinuđena da puca u vazduh, predsednik je rekao:

- Situacija je pod kontrolom, vojska je pucala zato što se jedan od njih pentrao i hteo da preskoči ogradu, a zatim je izašlo njih 150 i krenuli su da viču. Vojnici su pucali u vazduh i oni su se razbežali nazad - rekao je Vučić, pa dodao:

 - Bilo je problema i u Obrenovcu, gde su vojska i SAJ sve to rešili brzo.

Predsednik je istakao i da smo se prema migrantima domaćinski poneli, ali da ćemo znati kako da reagujemo ako se nastavi sa provokacijama.

- Gde budu pravili probleme, smirićemo ih odmah. Mi vodimo računa o njima, pazimo ih, čuvamo i hranimo, ali kada budu bezobrazni znaćemo kako da postupamo - istakao je Vučić.

(Izvor: Srbija danas)

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Iza instalacije Hristovog raspeća na stubu pod kamerama za video nadzor, koja je jutros osvanula na beogradskim ulicama stoji ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista, saznaje portal Nova.rs.

Svi mi vojnici koji smo na zadatku na Beogradskom sajmu borimo se protiv nevidljivog protivnika. Vojnik se uči da ignoriše strah i da stavi opšte dobro ispred ličnog, kaže kapetan Aleksandar Lukić, komandir voda u 246. bataljonu ABHO, raspoređen na Beogradskom sajmu.

Vladika Atanasije svjedočio o neobičnoj svjetlosti Sveti Vasilije Ostroški i Tvrdoški nedavno je projavio svoju majku Anu kao velikog čudotvorca. Sahranjena je kod stare crkve Svetog Nikole u Mrkonjićima i na njenom grobu javlja se zrak svjetlosti. Ona iscjeljuje bolesne koji dođu sa vjerom.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone