Glas Javnosti

ČUO SAM PUCANJ I OSETIO BOL! Srbin Milan Jovanović koji je ranjen na Kosovu: Na tom mestu su samo specijalci tzv. Kosova!

Vesti
Autor: Glas javnosti

Milan Jovanović koji je kasno sinoć prevezen u KBC u Severnoj Mitrovici, nakon ranjavanja kod Bistričkog mosta u blizini Zvečana, izjavio je da se na mestu na kom je ranjen nalaze jedino pripadnici kosovskih specijalaca.

On je rekao da se sve dogodilo kada se iz Leposavića vraćao kući.

„Sinoć po povratku iz Leposavića dole u Bistrici gde je njihova baza, nakon prolaska kroz punkt samo sam začuo pucanj i bol u ramenu. Ne mogu da budem sto posto siguran ko je pucao, ali u onoj bazi sem njihove vojske i policije ne verujem da ima bilo kog drugog.
 

Čuo sam prasak stakla pozadi i napred iskreno i nije mi bilo svejedno uplašio sam se, produžio sam dalje, krenuo kući. Stigao sam do mesta Šaren kamen i šta je dalje bilo, gde su kola, ko me je doveo pojma nemam“, rekao je Jovanović

Posle prijema u KBC u Severnoj Mitrovici Jovanović je operisan na hirurškom odeljenju i prema rečima dežurnog hirurga nalazi se van životne opasnosti, ali se njegovo stanje i dalje prati.

Glas javnosti/Kosovo onlajn

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR