Glas Javnosti

TEROR! ROSU UPALA U BOLNICU U KOSOVSKOJ MITROVICI: Uznemireni su i pacijenti i zaposleni! (VIDEO)

Vesti
Autor: Glas javnosti

U Kliničko-bolničkom centru u Severnoj Mitrovici jutros je došlo do nasilnog upada od strane tzv. specijalnih jedinica tzv. kosovske policije, potvrdio je direktor te ustanove dr Zlatan Elek.

Elek kaže da su tzv. specijalci kosovske policije još uvek u bolnici i da vrše pretres, što izaziva uznemirenost kod zaposlenih ali i kod pacijenata.

"Vrše pretres vešernice i određenih kancelarija na ulazu u bolnicu. Bez ikakvog znanja uprave bolnice i menadžmenta bolnce, dr Dragiša Milović i ja kao direktor, upostavili smo kontak sa njima, rekli su nam da imaju nalog od Suda za pretres.Još se nalaze u bolničkom krugu, veliko je uznemirenje kod pacijenata i zaposlenih", navodi Elek.


Oklopna vozila specijalnih jedinica tzv. kosovske policije nalaze se i u blizini kafića Grej u Severnoj Mitrovici, koji se nalazi na 10 metara od predškolske ustanove "Danica Jaramaz". Roditelji dovode decu koja su prestravljena prizorom, a prisutan je i Euleks.

Tzv. kosovska policija saopštila je na Fejsbuku da sprovodi nalog nadležnog suda za provere na pet lokacija u tri opštine na severu Kosova i Metohije.



"Ove operacije se izvode u vezi sa nedavnim događajima u selu Banjska. Policijsku operaciju vrše relevantne jedinice Kosovske policije, uz prisustvo tužioca na licu mesta. Kosovska policija ovom prilikom obaveštava građane da ne treba da brinu. Kontrolni nalozi se sprovode u koordinaciji sa Euleksom i Kforom", navode iz tzv. kosovske policije.



Glas javnosti/Kosovo onlajn

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR