Glas Javnosti

SINIŠI MALOM VRAĆEN DOKTORAT: Upravni sud doneo odluku da nije plagijat

Politika
Autor: Glas javnosti

Upravni sud u Beogradu doneo je odluku kojom se poništava odluka Univerziteta u Beogradu da je doktorska disertacija Siniše Malog plagijat.

Podsetimo, Univerzitet u Beogradu doneo je ranije odluku da je doktorat ministra Siniše Malog plagijat, zbog čega se poništava.

Senat Univerziteta u Beogradu doneo je 22. decembra 2021. godine odluku da se doktorska disertacija ministra finansija Siniše Malog poništi zbog neakademskog ponašanja.


To je bio drugi put da Senat poništava sporni doktorat, nakon što je prva takva odluka ukinuta jer je Upravni sud pronašao procesni nedostatak.

Mali je i tada najavio da će zatražiti ponovo da se pokrene postupak, na osnovu čega je Upravni sud i zasedao i doneo odluku da mu se vrati doktorat.




Glas javnosti/Nova

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Akademac u 22.03.2023 16:01:32 h
     0 
Ovim cinom je definitivno zabijen poslednji ekser u mrtvackom sanduku srpskog obrazovanja. Beogradski univerzitet je pretvoren u javni wc za istresanje naprednih kadrova. Pod hitno ga treba zatvoriti, jer mu je postojanje izgubilo svaki smisao. Kapetan Misino zdanje bi bilo odlican shopping centar a filoloski fakultet bi mogao posluziti kao novi studio televizije Pink. Na kraju krajeva, to su istinske vrednosti napredne Srbije.