Glas Javnosti

NOVA DRAMA NA POMOLU, UZELA SREBRO, ALI IMALA I PORUKU: Mrzim ovaj sport, nikada više neću izaći na led

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Ruskinja Trusova ima neke zamerke na sudije i način bodovanja.

Drama oko umetničkog klizanja na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu se i dalje nastavlja! Nakon što je doping slučaj Kamile Valijeve zasenio kompletno talmičenje, osvajačica srebra Aleksandra Trusova izazvala je veliku buru izjavom da će da napusti ovaj sport!

Trusova je u četvrtak osvojila srebro tik iza Ane Ščerbakove, ali je očigledno bila frustrirana nekim sudijskim odlukama prilikom bodovanja.



"Mrzim ovaj sport! Nikada više neću izaći na led" - poručila je Trusova svom treneru Sergeju Dudakovu nakon ocenjivanja, a mediji javljaju da se osetila izdanom od strane sudija.

Do zlata joj je nedostajalo samo 5,22 poena i toliko je bila indisponirana da je čak u početku odbila da izađe na podijum kako bi primila medalju. Kada su se stvari smirile, Trusova je nešto smirenije govorila, prenosi Telegraf.



"Uradila sam sve što sam mogla. Došlo mi je da plačem, pa sam plakala posle nastupa. Tri nedelje sam ovde, bez majke i psa i razmisliću o odluci šta ću raditi u budućnosti2 - rekla je Trusova.

Inače, bronzu je uzela Japanka Kaori Sakamoto, dok je velika favoritkinja Kamila Valijeva završila kao četvrta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR