Glas Javnosti

RUSKOJ SENZACIJI NA LEDU ukazana hitna pomoć: Valijevoj POZLILO NAKON NASTUPA!

Ostali sportovi
Autor: Glas javnosti

Kamila Valijeva, kojoj su pretili diskvalifikacijom, nastupila je u pojedinačnoj konkurenciji na Zimskim olimpijskim igrama, ali joj je nakon nastupa pozlilo.

Valijeva se pojavila na takmičenju nakon što je utvrđeno da je 25. decembra dobila pozitivan nalaz na doping testu, pošto je u njenom organizmu pronađen zabranjeni lek.

Nakon što je program završila ka prvolasirana odmah je morala da napusti dvoranu, a ranije je objavljeno da je samo prošla pored medijskih timova koji su čekali izjavu.

Objašnjeno je i zbog čega.



- Kamila se nije osećala dobro. Morali smo da je odvedemo u smeštaj što smo pre mogli da bi se ona odmorila - navedeno je iz ruskog tima, a preneo je "Sputnjik".

Irina Rodnina, trostruka olimpijska šampionka, govorila je biranim rečima o nastupu Kamile, ali i Ane Ščerbakove koja je bila druga, te Aleksandra Trusova, koja je bila četvrta.

- Pokazale ste snagu volje! Kamila takođe! Pametna je, pokazala je sebe u najboljem svetlu pred svima, uprkos stresu i pritisku! Nekada ni odrasla osoba ne može da se izbori sa time, ali je ona sa 15 godina uspela - navodi Rodnina.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića



SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR