Glas Javnosti

Ruske prirodne lepote

Vesti
Autor: Glas javnosti

Samo za ljude sa čistim mislima i zdravim očima. Predstavljamo vam 12 najseksipilnijih ruskih klizačica!

Lepim, mladim, uspešnim i lepim da lepše ne može biti... Ma šta da pričamo, pogledajte i sami. Lepše od balalajke, a greju ko votka. Nazdravlje!

Umetničko klizanje se s pravom smatra vrhuncem estetike i gracioznosti u svetu sporta, majstorski spoj veštine i umetnosti u ledenoj areni. Nije iznenađujuće što ova disciplina privlači mnoge šarmantne i graciozne devojke čiju ženstvenost pojačava sjaj hladnog leda.

Pažljivo smo odabrali ekskluzivnu kolekciju 12 najšarmantnijih i najseksipilnijih ruskih klizačica. Svaka od ovih talentovanih devojaka ima sve mogućnosti da zablista u svetu mode. Pozivamo vas da uživate u njihovoj lepoti i navijate za nesuđene neveste Kraljevića Marka!

1) Alina Zagitova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Alina Zagitova

Naš današnji rejting otvara izvanredna klizačica Alina Zagitova. Ima zlatnu olimpijsku medalju 2018. u pojedinačnom klizanju, titule šampiona sveta (2019), evropske (2018) i Rusije (2018), kao i pobedu na finalu Gran prija 2017. godine. Alina je postigla neviđen uspeh, postavši najmlađa klizačica koja je osvojila sve velike turnire i za odrasle i za juniore. Ljubitelji umetničkog klizanja Alinu Zagitovu često nazivaju najvećom lepoticom među ruskim umetničkim klizačima a mnogi tvrde da je najšarmantnija sportistkinja na svetu. Šta vi drage komšije mislite o tome?

2) Elizaveta Tuktamiševa


IZVOR: Ustupljena fotografija / Elizaveta Tuktamiševa

Elizaveta Tuktamiševa može ozbiljno na listu želja Donalda Trampa sa Alinom Zagitovom. Istina je da čika Donald voli i sanja prirodne lepote na podijumu najlepših klizačica sveta. Neka ga nek sanja, nije mu lako. I tata bi, čika Trampe! Elizaveta Tuktamiševa je zvezda ruskog umetničkog klizanja. Osvojila je mnoge titule: svetska šampionka 2015, šampionka Evrope 2015, pobednica finala Gran prija 2014/2015 i mnoge druge. Kao dete, Elizavetu su nazivali „čudo od deteta“ zbog njene neverovatne veštine i sposobnosti da izvede najteže elemente sa 12 godina. Ona takođe drži rekord po broju učešća na ruskim prvenstvima, na njima je učestvovala 15 puta.

3) Anastasija Skopcova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Anastasija Skopcova

Anastasija Skopcova, je sjajan primer talenta za ples na ledu u ruskom umetničkom klizanju.
Zajedno sa Kirilom Alešinom više puta se penjala na podijum, osvajajući medalje na juniorskim etapama Gran prija, nacionalnim i međunarodnim prvenstvima. Nakon impresivnog prelaska iz juniorske kategorije, dvojac je nastavio trijumfalni pohod u seniorskoj konkurenciji. Nije sve bilo glatko u početnoj fazi njihove karijere. U jednom trenutku, Anastasija je bila na ivici želja da okonča svoj sportski život. Međutim, majka joj nije dozvolila da odustane, a potom je upoznala Kirila. Susret na audiciji je postao i komičan i iznenađujući: očekujući druge partnere, na kraju su otkrili da su jedno drugom predodređeni. Sa toplinom se sećaju ove priče, nalazeći u njoj razlog za osmeh.

4) Stanislava Konstantinova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Stanislava Konstantinova

Stanislava Konstantinova je briljantna predstavnica ruskog umetničkog klizanja, čija je klizačka karijera u singlu počela u Sankt Peterburgu. Rođena je 14. jula 2000. godine u sportskoj porodici: Stanislavina majka je volela ritmičku gimnastiku i atletiku, dok je njen otac bio ljubitelj karatea. Onda je 2006. godine zaronila u svet umetničkog klizanja, a 2012. godine Stanislava je postala poznata na međunarodnoj sceni, osvojivši zlato na Trofeju u Talinu. Na njenoj listi trofeja nalaze se medalje na prestižnim turnirima serije čelendžer, a nosi i titulu međunarodnog majstora sporta.

5) Elizaveta Nugumanova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Elizaveta Nugumanova 

Elizaveta Nugumanova je zvezda umetničkog klizanja u usponu iz Sankt Peterburga. Rođena 25.
avgusta 2002. godine, zasluženo je stekla reputaciju talentovane klizačice u pojedinačnim takmičenjima. Već u mlađim godinama, Elizaveta je pokazala svoj potencijal: 2015. godine na juniorskom prvenstvu Rusije zauzela je peto mesto, a na Kupu Denkova-Staviski bila je zlatna medalja. Njen debi na juniorskim fazama Gran prija u sezonama 2016-2017 bio je uspešan: Nugumanova je osvojila srebrnu i bronzanu medalju.

6) Alena Kostornaja


IZVOR: Ustupljena fotografija / Alena Kostornaja

Alena Kostornaja, rođena 24. avgusta 2003. godine u Moskvi, jedna je od najsjajnijih zvezda umetničkog klizanja. Započela je karijeru u pojedinačnom klizanju, a kasnije prešla na klizanje
u paru. Zahvaljujući svom talentu i istrajnosti, osvojila je mnoge nagrade na nacionalnom i
međunarodnom nivou. Alena ima zlatnu medalju na Evropskom prvenstvu 2020. i prvo mesto u finalu Gran prija u sezoni 2019/2020. Pored toga, osvojila je srebrnu medalju na prvenstvu Rusije 2020. i dva puta je zauzela treće mesto. U kategoriji juniorki, njena dostignuća su takođe impresivna: srebro na juniorskom Svetskom prvenstvu 2018. i zlato na finalu Grand Pri za juniore iste godine.

Posebno se ističe njeno učešće na CS Finlandia Trophi 2019. godine, gde je uspešno završila dva trostruka aksela - dostignuće koje samo nekoliko žena ume da ponovi. Zahvaljujući svom
izuzetnom umeću, Kostornaja je postavila svetske rekorde, pokazujući odlične rezultate u
kratkom programu i po ukupnom broju poena.

7) Evgenija Medvedeva


IZVOR: Ustupljena fotografija / Evgenia Medvedeva

Evgenia Medvedeva, rođena 19. novembra 1999. godine u Moskvi, jedna je od najistaknutijih
klizačica našeg vremena. Njena strast prema umetničkom klizanju i neosporni talenat doveli su do impresivnih atletskih dostignuća. Među njenim dostignućima su dve srebrne olimpijske medalje 2018. godine, dve zlatne na Svetskom i Evropskom prvenstvu 2016. i 2017. godine, kao i zlato na prvenstvima Rusije istih godina.

8) Aleksandra Stepanova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Aleksandra Stepanova

Aleksandra Stepanova je ruska umetnička klizačica specijalizovana za ples na ledu. Aleksandra
je rođena u porodici sportista: njena majka je bila odbojkašica, a otac brzi klizač. Ovi atletski koreni su svakako doprineli njenom izuzetnom uspehu na ledu i odličnoj fizičkoj kondiciji.

9) Elizaveta Hudajberdijeva


IZVOR: Ustupljena fotografija / Elizaveta Hudajberdijeva

Elizaveta Hudajberdjeva je bistra ruska klizačica koja igra na ledu. Svoj potencijal i talenat pokazala je postižući visoke rezultate u parnom klizanju sa različitim partnerima. Sa Jegorom Bazinom je osvoila zlatnu medalju na prvenstvu Rusije 2023, što je potvrdila njihova visoka veština i dobro razumevanje. Pored toga, postali su bronzani na prvenstvu Rusije 2022. Elizaveta je takođe dokazala svoju svestranost osvojivši četiri Juniorska Grand Pri turnira: dva puta sa Nazarovim i dva sa Andrejem Filatovim.

10) Elena Radionova


IZVOR: Ustupljena fotografija / Elena Radionova

Elena Radionova je jedna od najtalentovanijih i najuspešnijih ruskih klizačica svoje generacije. Započevši svoju karijeru u mladosti, Elena je brzo postala primetna na međunarodnoj sceni. Osvajala je medalje na velikim takmičenjima. Njen uspeh je počeo na Svetskom juniorskom prvenstvu, gde je postala prva umetnička klizačica u istoriji koja je dve godine zaredom (2013, 2014) osvojila zlatnu medalju. U 2015. Radionova je nastavila uspeh na nivou odraslih, osvojivši bronzanu medalju na Svetskom prvenstvu, kao i šampionat Rusije. Osvojila je i srebrne medalje na evropskim prvenstvima 2015. i 2016. godine.

Sa samo 16 godina, Elena Radionova je već postala jedan od lidera u svetskom umetničkom
klizanju, o čemu svedoči i njeno drugo mesto na rang listi Međunarodne klizačke unije u aprilu
2015. Njeno tehničko umeće, umetnost i harizma čine nastupe Radionove neverovatno zabavnim i nezaboravnim. Nakon završene sportske karijere, Elena se dokazala i kao koreograf, prenoseći
svoje iskustvo i znanje mladim klizačima.

11) Ana Pogorilaja


IZVOR: Ustupljena fotografija / Ana Pogorilaja 

Ana Pogorilaja je bila talentovana ruska umetnička klizačica svog vremena koja se istakla na
svetskom nivou zahvaljujući svojoj tehničkoj veštini, eleganciji i umeću na ledu. Jedno od poslednjih dostignuća u njenoj sportskoj karijeri bila je bronzana medalja na Svetskom prvenstvu 2016. Osvojila je i srebro na Evropskom prvenstvu 2017. Bronzanu medalju osvojila je dva puta 2015. i 2016. godine. Zabeleživši svoja dostignuća u međunarodnoj areni, Ana je 2014. godine dobila priznanje međunarodnog majstora sporta u Rusiji.

12) Viktorija Sinicina


IZVOR: Ustupljena fotografija / Viktorija Sinicina

Našoj listi je dodata i zvezda Viktorija Sinicina. Zajedno sa partnerom Nikitom Kasalapovom se popela na vrh sekularne klike, ovladavši nižim vrednim titule. Takmičenje na Olimpijskim igrama 2022. bilo je vrhunac njihove karijere. Osvajanje srebra u plesu na ledu i osvajanje zlata u ekipnoj konkurenciji. Ova dostignuća ističu njihov izuzetan talenat i naporan rad.


Dugo smo razmišljali koga da stavimo na prvo mesto najlepše ruske klizačice, ali nismo mogli da se odlučimo za najlepšu. Sve klizačice su jednostavno neverovatne. Možda vi cenjeni čitaoci (i gledaoci u ovom slučaju) možete da napravite listu 3 najlepše? Ako možete onda napišite svoj
komentar malo niže, ispod slika specijalne gošće – Katarine Vit.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Katarina Vit

Velika Katarina je lepša i veća i više je volimo od ruske zvezde –„Kaćuše“. To narode srpski, to. Kaća je velika majstorica seksa, ali mi je volimo i zbog klizanja. Slede slike, a potom i malo
više teksta o Katarini Vit, po pravu privilegovane zvezde ovog prikaza.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Katarina Vit

Katarina se može pohvaliti jednom od najdužih i najuspešnijih biografija u svetu umetničkog
klizanja...

Dvostruki olimpijski šampion u pojedinačnom klizanju (1984, 1988)
Četvorostruki svetski šampion (1984, 1985, 1987, 1988)
Šestostruki šampion Evrope (1983-1988. uzastopno)
Osmostruki šampion DDR-a.

Pored sjajnih sportskih dostignuća, Katarina Vit se proslavila nezasitnim seksualnim apetitom i saradnji sa obaveštajnim službama DDR-a.


IZVOR: Ustupljena fotografija / Katarina Vit

Dugonoga, graciozna, koketna, zavodljiva. Njena zvezdana kompozicija Karmen je smela, brza i
seksi, ali kada se umiri arena i ona se osmehne nekome, svi pomisle da je ovaj osmeh namenjen
baš njima. Ovo ne možete naučiti, morate se roditi sa tim. Takođe, a što je možda najvažnije, dodaje „malo“ seksa svemu što radi, što je čini još šarmantnijom.

Bože mili, što me rodi na Balkanu, što mi život prođe u rvanju i pecanju... Bože milostivi, nisi fer. Njima, Švabama, daješ Kaćušu, a nama, momcima sa periferije, Ružu i Jelu, a dušmanima Severinu ...

Tekst napisao: Vlastimir Šone Ninin

Fotografije su pravili razni fotografi, kolege urednika Ninina.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR