Glas Javnosti

MITAR NOSI FULAM NA LEĐIMA

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Fudbaleri Fulama pobedili su Brentford u meču trećeg kola Premijer lige 3:2, a junak pobede bio je Aleksandar Mitrović.

Srpski napadač postigao je pogodak u 90. minutu za Fulam i rešio meč u korist crno-belih iz Londona.

Fantastičan tajming srpskog igrača i njegova snaga i ovog puta su mu se pokazali kao dobitna kombinacija, u napetoj završnici meča sa Brentfordom.

Mitrović je pogodio za 3:2, posle centaršuta Kerija Mbabua sa desne strane i bacio u delirijum sve na "Krejven Kotidžu".

Namestio se u kaznenom prostoru, pokazao da je jak kao "tenk" kada to učini malo šta ga može pomeriti.

Posle remija sa Liverpulom gde je Mitar postigao dva gola za 2:2, zatim i sa Vulverhemptonom, "kotidžersi" su na svom terenu upisali i prvu pobedu.

Fulamu je pripalo prvo, Brentfordu drugo poluvreme, a Ajvan Toni je i sada pokazao klasu i umalo potpuno razočarao Mitrovićev tim.

Bobi Rid je Fulam doveo u vođstvo u prvom minutu, da bi već do 20. bilo 2:0 za Fulam, posle pogotka Palinje.

Ipak, Brentford, koji je u prošlom kolu razmontirao Mančester junajtedu, uspeo je da se vrati u igru golom Kristijana Norgarda, na asistenciju Matijasa Jensena u 44. minutu.

Pitanje je da li bi Brentford uopšte uspeo da se vrati u život da Mitroviću nije u 15. minutu već poništen jedan pogodak.

Ipak, Ajvan Toni je u 49. takođe imao poništen gol, a onda je svaka dilema otklonjena kada je iz prve pucao s peterca u 71. minutu posle prodora Vise po desnoj strani.

U tim momentima je bilo 2:2, a Brentford je igrao agresivnije i bolje, pa je pogodak Mitrovića bio prava slamka spasa za tri boda Fulama.

Kotidžersi sada imaju pet bodova i nalaze se na četvrtom mestu, makar trenutno, pošto ima više ekipa sa utakmicom manje koje mogu da ih prestignu.




SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR