Glas Javnosti

PIKSI: Sa posebnom pažnjom pratimo Mitrovićevo zdravlje

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković i najbolji strelac u istoriji državnog tima Aleksandar Mitrović sastali su se danas u Beogradu.

O sastanku Stojkovića i Mitrovića, koji se oporavlja od povrede butnog mišića, Fudbalski savez Srbije (FSS) je obavestio javnost objavom na zvaničnom sajtu uz prigodne fotografije.

"Ostalo je nešto više od dva meseca do prve utakmice reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj protiv Engleske 16. juna. I svi u stručnog štabu A selekcije sa posebnom pažnjom prate kako teče oporavak najboljeg strelca u istoriji nacionalnog tima Aleksandra Mitrovića", stoji na početku objave FSS.

Mitrović zbog povrede butnog mišića neće moći na teren pre početka maja.

"Uz klupsku dozvolu Mitrović je stigao pre nekoliko dana u Beograd gde je uz nadzor ličnog trenera nastavio sa rehabilitacijom. O tome kako se oseća i šta se može očekivati u narednom periodu, obavestio je i selektora A reprezentacije Dragana Stojkovića, koji mu je poželeo brz i uspešan povratak na teren".



Dodaje se da je sastanak u centru Beograda protekao kao i uvek u srdačnom razgovoru i prijatnim tonovima. Ističe se da nije samo tema bila Mitrovićeva povreda već i kompletan plan i program koji našu najbolju selekciju očekuje uoči Evropskog prvenstva.

Na sajtu FSS podvlači se da je početak priprema i okupljanje A tima planirano za kraj maja, a o konačnom datumu javnost će biti obaveštena blagovremeno. Selektor Stojković, zajedno sa saradnicima, do će tada detaljno pratiti formu svih kandidata za dres reprezentacije, što je bila praksa i pred svako ranije okupljanje.

Reprezentacija Srbije u Nemačku odlazi 11. juna iz Beograda. Do tada će "orlovi" odigrati dve prijateljske utakmice, 4. juna u Beču protiv Austrije i 8. juna u Stokholmu protiv Švedske.

Glas javnosti /S04S 


BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR