Glas Javnosti

UŽASNO: Mitrović propušta EURO???

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Mitrović povredio se na meču između Al Hilala i Šababa (4:3), a iz Saudisjke Arabije stižu vesti da je u pitanju ozbiljna povreda!

Al-Ain piše da postoji mogućnost da Mitrović bude operisan. Ukoliko se to desi, Srbin bi van terena mogao da bude do četiri meseca, to znači da bi propustio Evropsko prvenstvo, koje se održava u junu u Nemačkoj!

- Ako oštećenje ne bude veliko, oporavak bi mogao da traje od jedne do tri nedelje. Međutim, ukoliko se ispostavi da je oštećenje drugog stepena i da postoji delimično oštećenje, lečenje bi moglo da traje mesec i po dana. Najgori scenario je odsustvo od tri do četiri meseca, ako bude postojala potreba za hirurškom intervencijom - prenosi pomenuti medij.


Mitrović je postigao dva gola na meču protiv Al Šababa, a onda se povredio u 34. minutu, kada je napustio teren. Da je povreda obziljna bilo je jasno dok je izlazio, jer to nije mogao da učini sam, već je morao da potraži pomoč.

Doktor Ajman Al Ahmad je rekao da je u pitanju pokidan mišić, te da će oporavak trajati do mesec i po dana.

- Kod Mitrovića je u pitanju pukotina zadnje lože. Teško da se radi o povredi prvog ili trećeg stepena, pre bih rekao da je drugi stepen. Njegovo odstustvo može da traje do mesec i po dana, a period bi mogao da bude i duži ako je naprsnuće blizu kosti. Ako se požuri sa povratkom na teren, može da postoji ozbiljna opasnost da se povreda vrati i da bude van terena tri meseca. Moguće da se vrati na trening za oko 25 dana, ali profesionalni igrači na teren se vraćaju tek kada bolovi u potpunosti nestanu - rekao je doktor za "Saudijska Arabija čenel".

Glas javnosti /S08S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR