Glas Javnosti

Ovo su procene Mitrove povrede

Fudbal
Autor: Glas javnosti

Aleksandar Mitrović, najbolji strelac u istoriji reprezentacije Srbije, prema prvim procenama odsustvovaće tri do šest sedmica. Ipak, to nije konačna procena, već se čeka na dodatni pregled na magnetnoj rezonanci.

Aleksandar Mitrović povredio se posle dva postignuta gola u mecu Al Hilala i Al Šababa. Teren je napustio hramajući u 34. minutu.

Dan kasnije Saudijski mediji preneli su da bi povreda mogla da bude ozbiljnije prirode zbog čega bi oporavak trajao i do tri ili četiri meseca.

„Aleksandar Mitrović je pod budnim okom stručnjaka u Saudijskoj Arabiji. Lekar naše reprezentacije je na stalnoj vezi sa kolegama iz Al Hilala. Prema poslednjim informacijama koje smo dobili, urađen je ultrazvuk i potvrđeno je oštećenje mišića. Procena lekara je da će Aleksandar Mitrović morati da pauzira između tri do šest nedelja“, rekao je Stevan Stojanović i dodao:

„Ipak, treba se suzdržati od bilo kakvih zaključaka. Večeras će Aleksandru Mitroviću biti urađena i magnetna rezonanca. Tu će lekari moći da stepen oštećenja mišića zadnje lože. Samim tim, biće jasno šta ga očekuje, odnosno kakav će oporavak uslediti“, rekao je Stojanović.

Dakle, za sada deluje da će Mitrović igrati na Evropskom prvenstvu, ali ipak je potrebno da se sačeka sa magnetnom rezonancom i novim pregledom koji će uslediti.

Glas javnosti /S04S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR