Nišlijka iz Lugana krila ja bolesna od korone

Korona 123

Foto: Pixabay

Pacijentkinja u Nišu uprkos činjenici da je znala da ima Koronu, više od 10 dana išla po kafićima i družila se sa prijateljima i na taj način širila koronu među sugrađanima.

J. R. iz Niša je dobila rezultate da je pozitivna na virus 22. februara, ali je tri dana kasnije ipak došla u Srbiju. Viđala se s mnogima, a tek 8. marta priznala da je bolesna.

J. R. iz Lugana, koja je donela koronu u Niš, saznala je da je zaražena 22. februara, ali je ipak 25. februara doputovala u Srbiju na odmor, išla po kafićima i sastajala se s prijateljima, saznaje Kurir.

Ona je našim lekarima tek 8. marta priznala da je bolesna od kovida-19. U startu je zarazila najmanje četiri osobe, a bar jedna je preminula. Međutim, kako se intenzivno kretala, kao i svi oni s kojima je kontaktirala, korona se od nje raspršila po Nišu, a i šire.

 

Izvor: Glas javnosti

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Ванредно заседање Скупштине Србије настављено је данас разматрањем Предлога закона о несталим бебама.

Severna Kosovska Mitrovica i Zvečan proglašeni su danas teritorijama pod karantinom, odlučeno je na sednici kriznih štabova te dve opštine na severu Kosova i Metohije.

Australija je problematizovala transparentnost kineskih vlasti o izbijanju epidemije koronavirusa i o broju umrlih, i zatražila pokretanje međunarodne istrage o nastanku i širenju kovida-19.

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone