Nestali mladić pronađen MRTAV kod Beograda

Policija Yt PsC

Foto: YT

Aleksandar Halabrin (26) iz banatskog sela Janošik, koji je nestao 20. marta na Banjici u Beogradu, a za koga se u prvom trenutku verovalo da je zbog mere samoizolacije otišao od kuće, pre šest dana pronađen je mrtav.

Telo Halabrina pronašli su meštani u ataru sela Parcani kod Sopota.

Kako saznajemo, telo mladića bilo je prekriveno tankim slojem zemlje i granja. Kod sebe nije imao lična dokumenta, te je naknadno utvrđen identitet.

Telo je posle uviđaja, a po nalogu tužilaštva, poslato na obdukciju.

Kako saznajemo, smrt je okarakterisana kao sumnjiva. Tuzilaštvo još čeka rezultate obdukcije i istraga o ovom slučaju je u toku.

Porodica je Aleksandrov nestanak prijavila 23. marta. Prema ranijem pisanju medija, on je je otišao od kuće jer je trebalo da se sretne sa nekim drugom na Banjici. Nije poznato da li je do susreta došlo.

(Izvor: N1)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vest o saobraćajnoj nesreći koja se noćas dogodila na putu između Kule i Ruskog Krstura potresla je čitavu Srbiju, a tokom popodneva internetom je počeo da kruži snimak koji je navodno nastao malo pre nesreće.

Nepoznati muškarac, koji prema pojedinim informacijama poseduje američko državljanstvo, nestao je u četvrtak u reci Begej koja protiče kroz centar Zrenjanina

Carinici gotovo svakodnevno otkrivaju male količine narkotika, koje putnici skrivaju na najrazličitijim mestima, ali slučaj zabeležen tokom proteklog vikenda na prelazu Gradina je svojevrsni presedan, jersu zamotuljci marihuane pronađeni sakriveni u eurokremu.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone