МИЛО ЗАБРАНИО ЛИТИЈЕ!

илустрација

Забрањено је упловљавање свих крузера и јахти, сва јавна окупљања у Црној Гори, посета лицима која се налазе на болничком лечењу, на издржавању казне, да се прекине рад у образовно васпитним установама у трајању од најмање 15 дана, почев од 16. марта, одлучило је Национално координационог тела за заразне болести Црне Горе.

Забрањено је упловљавање свих крузера и јахти, сва јавна окупљања у Црној Гори, посјета лицима која се налазе на болничком лијечењу, на издржавању казне, да се прекине рад у образовно васпитним установама у трајању од најмање 15 дана почев од 16. марта, одлзка је Националног координационог тела за заразне болести Црне Горе.
Потпредседник Владе Црне Горе Милутин Симовић саопшто је да Влада предузима максималне мере предострожности, које су у љеној моћи, да се што дуже одгоди појава коронавируса у Црној Гори.

- Нажалост сведоци смо да су бројне државе закасниле са мерама, што је за резултат имало масовно ширење епидемије. Ми не смемо направити такву грешку и зато делујемо - навео је Симовић, истичући да свака мера треба да се реализује до краја.

Он верује да ће све те мере наићи на пуну подршку грађана, како би се заштитили најрањивији.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета