Здравље


Dr Predraga Kona svakodnevno slušate tokom epidemije korona virusa. Odlično znate u numere koje je komponovao i otpevao Marko Kon, a isto prezime razotkriva blisku rodbinsku vezu. Epidemiolog je muzičaru rođeni stric.BCG vakcina se u Srbiji daje u prvim danima bebinog života


Otrkivamo da li korona virus može da se prenese putem potrošačkog cegera i ekološke pvc kese za višekratnu upotrebu


Naši jezici mogu pružiti bitne podatke o našem zdravlju. Znanje o stanju jezika dolazi iz kineske medicine koja je proučavala zdravlje jezika hiljadama godina i to kroz tri faktora – boju, oblik i teksturu.


Jednom dnevno pijte ovaj napitak i bićete zdravi kao dren cijele godine!Neke su ga zemlje zabranile, ali u drugima su prodavnice alkohola još uvek otvorene, a jedan je državnik čak rekao da piće na kraju dana okrepljuje.


Za očuvanje vitalnog tela veoma je važno da se izbegava dugotrajno zadržavanje u istoj poziciji


Maderoterapija ili masaža oklagijama u srpske salone je stigla kao čudesan tretman protiv celulita koji su neki dočekali s podsmehom, drugi s oduševljenjem, a svi bez potrebnog znanja o realnim mogućnostima i potencijalnim opasnostima ove metode.


Svakome naiđe period kada kosa raste nešto sporije. Ova promena može biti uslovljena nekim poremećajem, bolešću ili je prosto prolazna promena koju želimo maksimalno da skratimo.Временска прогноза

Курсна листа

Анкета