Vesti
Bizaran trend mladih u pojedinim gradovima u svetu, da odlaze na takozvane "kovid žurke" kako bi dokazali da virus ne postoji, završio se sa smrtnim posledicama po jednog muškarca starog trideset godina, koji je samo nekoliko dana od posete takvoj zabavi preminuo. Ali ono što je rekao na samrti biće lekcija za sve.


Virus korona uništava organe do potpune neprepoznatljivosti, čak više nego zloglasna gangrena, pa je posle njegovog smrtonosnog pohoda kroz ljudsko telo i iskusnim obducentima teško da razaznaju tip tkiva!


Turski predsednik Redžep Tajip Erdogan, ne prestaje da iznenađuje svojim izjavama. U obraćanju partijskim članovima rekao je da je sultan Mehmed Osvajač (osvajač Carigrada 1453. godine) bio lider i vladar pravoslavnih hrišćana.


Negde je oko 11 sati, sedim sa ženom i pijem kafu, bila mi noćna smena, pa sad odmaram i spremam se da odem u prodavnicu da kupim potrepštine za rođendan ćerke, u petak slavi peti, pa žena već treba do počne da sprema, biće dvadesetak gostiju.


Direktor Nacionalne asocijacije turističkih organizacija Srbije (JUTA) Aleksandar Seničić kaže da će turistički sektor zatražiti pomoć od države, jer će u suprotnom mnoga preduzeća koja se bave turizmom bankrotirati.


grčka granica ostaje zatvorena za građane Srbije sve do 1. avgusta, a nije isključeno da će tako biti i posle toga.


Golman Manuela Nojer našao se na meti kritka zato što je pre neki dan na jadranskoj obali zapevao pesmu Marka Perkovića Tompsona "Lijepa li si", ali nemački mediji otišli su ovog puta korak dalje navodeći da se u sličnoj situaciji našla i kancelarka Angela Merkel prilikom posete Zagrebu 2019. godine.


Džek Ma, osnivač Alibabe, prodao je deo akcija u toj kineskoj kompaniji za elektronsku trgovinu za više milijardi dolara, pošto je njihova vrednost skočila za skoro 50 posto, izvestio je CNN Biznis.


Biciklista star oko 65 godina poginuo je u saobraćajnoj nesreći u ataru sela Lipnički šor, na putu Šabac - Loznica.


U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 8.659 osoba, njih 344 bilo je pozitivno, a nažalost preminulo je 13 osoba.


Rusija će do kraja godine proizvesti 200 miliona doza vakcina protiv koronavirusa, najavio je danas direktor ruskog Investicionog fonda Kiril Dimitrijev.


Đorđe Lacković (25) iz Klenja kod Bogatića, osuđen je u Osnovnom sudu u Novom Sadu zbog prebijanja sada bivše devojke Ivane F. (23) iz Banovog Polja kod Bogatića, marta 2019. godine u Novom Sadu.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone