ВестиDejan Berić, nekadašnji snajperista u armiji DNR, danas novinar u Moskvi, govorio je u emisiji „Tema“ o situaciji u Rusiji posle izbijanja pandemije, situaciji u Donbasu, odnosima Rusije i Srbije i teorijama o tome ko stoji iza ove svetske krize.


EU je u opasnosti ako ne bude prihvaćen usaglašeni finansijski odgovor na pandemiju korona virusa, upozorili su danas španski zvaničnici nakon neuspešnog ministarskog sastanka Evrozone na kojem nije postignut dogovor o izdavanju zajedničke obveznice.


U teškom stanju, tražio pomoć iz Rusije i Francuske! Leži bolestan od koronavirusa već dva dana.


Tek sad vidimo da smo živeli u svetu nedostojnom čoveka i njegove slobode. Naša je sloboda zapravo bila naše dobrovoljno ropstvo.


Posle osam godina priprema jevrejski Sinedrion će izvrši obred žrtvovanja Pashe na privremenom oltaru. To je poslednji put bilo pre 2000. godine u Solomonovom hramu, koji je bio centralno religijsko mesto Jevreja, a koji je razrušen od strane Rimljana. Nakon toga su Rimljani raselili Jevrejski narod, čime je prestalo i hramovno bogosluženje po običajima Starog zaveta.


Posle regionalnih, i mnogi elektronski mediji u svetu preneli su veceras iz Beograda vest da je Danilo Vučić, stariji sin predsednika Srbije Aleksandra Vučića, zaražen virusom korona i hospitalizovan.


SAD će zapleniti američke medicinske proizvode namenjene izvozu sve dok se ne utvrdi da li u zemlji postoji potreba za tim proizvodima tokom borbe sa korona virusom, saopšteno je danas iz dve savezne agencije, prenosi Rojters.


U okviru sporazuma koji je postigla sa zemljama OPEK-a, Rusija je izrazila spremnost da za 14 odsto smanji proizvodnju nafte, odnosno za 1,6 miliona barela dnevno, saopštio je danas neimenovani zvaničnik ruskog ministarstva energetike, prenosi TAS.


Naftni rat pogodio je američke naftaše i oni su se složili da smanje proizvodnju crnog zlata za 1,8 miliona barela dnevno, jer pad cena prisiljava lokalne kompanije da smanje svoju delatnost, javila je agencija Rojters pozivajući se na izveštaj američke Uprave za energetske informacije (EIA).


Na planini Gučevo, na granici opština Loznica i Mali Zvornik, buknuo je veliki požar.


Požar u domu za penzionere, 18 osoba evakuisano.


Najstariji sin Aleksandra Vučića, Danilo Vučić, pozitivan je na korona virus. Ovaj podatak predsednik Srbije je objavio na Instagram profilu.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета