Tenis
Švajcarski teniser Rodžer Federer našao se pod velikim udarom kritika u Australiji zbog poruke podrške kontroverznom Alanu Džonsu, koji je poznat po rasističkom delovanju.


Organizacija "Adria Tour" egzibicije na teritoriji Crne Gore je još pod velikim znakom pitanja, posebno nakon mera Vlade Crne Gore koje se tiču otvaranja granica zasnovanih na zdravstvenim merama vezanim za pandemiju koronavirusa.


Novak Đoković planirao je niz turnira u zemljama bivše Jugoslavije, ali bi južne komšije mogle da mu pokvare te planove.


Rolan Garos je jedan od prvih turnira koji se našao na udaru korona virusa, pa je ubrzo bio privremeno odložen. Nakon nekoliko dana neizvesnosti objavljeno je da će se igrati od 20. septembra do 4. oktobra.


Ekipi vrhunskih tenisera na "Adria Tour" pridržiće se hrvatski asovi Marin Čilić i Borna Ćorić. Njih dvojica će se pridružiti šampionima kao što su Novak Đoković, Dominik Tim, Aleksandar Zverev, Grigor Dimitrov, Viktor Troicki…


Novak Đoković je rekao, povodom turnira koji organizuje, da je pričao sa Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom više nego obično, ali da ih nije pozvao na "Adria Tour".


Kako je i bilo najavljivano ovih dana, teniski krem će doći na teniski turnir u Beogradu koji se održava u organizaciji Novaka Đokovića. Neki od najboljih teniosera sveta doži že u srpsku prestonicu dok je ostatak turnira u zemljama regiona još uvek pod znakom pitanja.


Najbolji gruzijski teniser Nikoloz Basilašvili uhapšen je u Tbilisiju.


Grčki teniser Stefanos Cicipas još jednom je dospeo u centar pažnje svojom izjavom.


Austrijanac Dominik Tim još jednom je istakao da ne želi da ga neko prisiljava da pomaže drugim teniserima, već da će on odlučiti kome će dati svoj novac.


Francuski teniser Benoa Per na Tviteru se osvrnuo na intervju Novaka Đokovića sa Grejemom Besindžerom i otkrio je po čemu je sličan sa našim šampionom. Naime, jedan francuski portal je objavio isečak iz intervjua u kojem je Novak pričao o svojoj dijetii, a onda se oglasio Per.


Jedna od glavnih tema u Švajcarskoj ovih dana jeste Novak Đoković, ali sada ni zbog sporta, a ni kontroverznih Instagram "lajvova" - već politike.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone