Tehnologije
Ukrajinski studio „Starni Gejms“ pustio je u „Stim“ kompjutersku igricu pod nazivom „Stratedžik Majnd: Blickrig“, u kojoj učesnici treba da predvode vojsku Adolfa Hitlera i da izvrše strateški blickrig, kako bi učestvovali na paradi na Crvenom trgu.


Svakodnevne tehnološke inovacije donose revoluciju u prizvodnji mobilnih telefona, da li se radi o boljoj kameri, snažnijoj bateriji, boljoj zaštiti ili materijalima koji se koriste — proizvođači pametnih telefona neprestano nas bombarduju nečim novim.


Kompanija Ookla, najpoznatija po Ookla speed testu kojim se meri brzina interneta, napravila je interaktivnu mapu za praćenje širenja 5G mreže u svetu.


Podaci o tome koje su internet stranice posećivali građani SAD moći će da budu dostupne i za FBI, i to bez naloga.


U slučaju da zaboravite na držanje distance, tu je pas-robot da vas podseti. Ne može da vas prati kao pravi pas, ali vas može opomenuti da se distancirate snimljenom porukom.


SHARE Fondacija je pomoću alata Cookiebot analizirala dvanaest sajtova političkih stranaka u Srbiji kako bi proverila koji podaci posetilaca se prikupljaju putem takozvanih kolačića (cookies). Istraživanje pokazuje da ovi sajtovi prikupljaju veliki broj različitih podataka kao što su podaci o lokaciji, vremenu i dužini posete, vrsti pretraživača i mnoge druge.


Kupovinom određenih modela Samsungovih mobilnih telefona bićete u prilici da osvojite lepe nagrade


Novi model Nokije sa oznakom 1.3 biće pristupačan skoro svima korisnicima koji vole ovaj brend mobilnih telefona, a dolazi sa novim Andorid 10 operativnim sistemom


Pre godinu dana, kompanija Daedalic Entertainment najavila je rad na igri The Lord of The Rings: Gollum, a nestrpljivi obožavaoci Tolkinove epske sage napokon mogu da vide i prve skrinšotove, koji izgledaju spektakularno.


Ako želite da igrate igre u 1440p, Sapphire Radeon RX 5600XT je najpristupačnija grafička karta za to


Privrednici i preduzetnici zabrinuti su u kojoj meri će pandemija imati efekta na njihove biznise, a procenjuje se da će najveći udar osetiti startapi


Guglova aplikacija Google Meet pokušava da parira popularnom Zoom-u, aplikaciji za video komunikaciju.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone