Ostali sportovi
Danas se širom sveta obeležava Svetski dan bicikla, a tim povodom porazgovarali smo sa piscem i profesorom na univerzitetu u Abu Dabiju i zaljubljenikom u dvotočkaše, Miomirom Petrovićem.


Vlada Austrije dala je dozvolu Formuli 1 za održavanje trka 5. i 12. jula, kojima bi počeo ovogodišnji šampionat koji je odložen zbog pandemije koronavirusa, prenose mediji u toj zemlji.


Legendarni atletičar sa Jamajke i osmotruki olimpijski šampion Juesin Bolt postao je otac, pošto je njegova devojka Kasi Benet na svet donela devojčicu.


Izdali su me zbog porekla i prezimena na "ić". Jedan od najtrofejnijih boksera Austrije Gogi Knežević najavljuje da će od sada svoju profesionalnu karijeru nastaviti pod srpskom licencom


Gogi Knežević je jedan od boksera koji je Austrijancima godinama izmamljivao osmehe sjajnim rezultatima. Preko noći je odlučio da boksuje za Srbiju.


Dolazak prvog stranca na klupu rukometne reprezentacije Srbije Tonija Đerone već je pokrenuo neke pozitivne stvari. Vezano u prvom redu za jednog od najboljih evropskih rukometaša Petra Nenadića.


Prvi put u 75 godina cuvena trka konja u italijanskom gradu Sijena poznata pod nazivom “Palio di Siena”, nece biti odrzana zbog pandemije korona virusa.


U Beogradu je posle duge i teške bolesti, u 69. godini, preminuo profesor fizičke kulture, vaterpolo trener i pedagog Aleksandar Maksimović Maks, saopštio je VK Partizan.


Vaterpolo savez Srbije (VSS) zaključio je u razgovoru sa predstavnicima klubova da su svi za nastavak takmičenja u predviđenom formatu, ali uz potpunu sigurnost.


Već tri godine na ovlašćenom strelištu Streljačkog saveza u Knjaževcu, snimaju se emisije o oružju. Autor i voditelj emisija, prezenter i vlasnik "Dum Dum" kanala Darko Božić objasnio je kako oružje može da bude sportski rekvizit, kako pravilno rukovati vatrenim oružjem, ali i kako povećati bezbednost kod mladih.


Zbog trenutne situacije sa pandemijom korona virusa EHF je odlučio da se plej-of otkaže, pa je tako reprezentacija Srbije ostala bez šanse da plasman na SP u Egiptu izbori na terenu


Čuveni hrvatski vaterpolo stručnjak Ratko Rudić završio je trofejnu trenersku karijeru u 72. godini.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone