Ljubav
Đokovići danas slave šest godina srećnog braka. Najbolji srpski teniser Novak Đoković i njegova supruga Jelena Đoković pre tačno šest godina izgovorili su sudbonosno DA.


Kroz koje situacije možete shvatiti da gubite vreme tako što izmišljate razloge zašto je neki muškarac nešto uradio ili ne umesto da se prvi okrenete (lažna nada je čisto gubljenje vremena)?


Za mnoge užitak i zadovoljstvo, požuda ili potreba, seks može biti i veoma delotvoran za ceo organizam. Naime, osim fizičke aktivnosti u kojoj su aktivni svi mišići, kao i pozitivnog uticaja na psihu, neka istraživanja potvrđuju da seks može sprečiti neke bolesti.


Ljubav je jedno od najlepših osećanja koje čovek može da oseti. Tada je srećan, ispunjen i zadovoljan. Međutim, kada pored sebe imate osobu koja prati svaki vaš pokret, svaki korak, onda je vreme da se ozbiljno zapitate zašto je to tako.


Kada udata žena prevari muža, obično na površinu isplivaju porodični problemi, svađe, nerazumevanje i na kraju manjak posvećene pažnje. Kao jedan od glavnih razloga zbog kojeg se žena odluči na prevaru jeste i nepostojanje privlačnosti među supružnicima.


Ljubav je najlepše, ali u isto vreme i veoma komplikovano osećanje koje čovek može da doživi. Čak i da niste nikad istinski voleli nekoga, kada vam ljubav pokuca na vrata, znaćete kome ih otvarate.


Ljubav, partnerski odnosi i brak teme su stare koliko i civilizacija, a kako da oni postanu i ostanu dobri, kako da sačuvate i sebe i svoju voljenu osobu, govorio je jedan od naših najpriznatijih psihoterapeuta Vladeta Jerotić.


Propusti u intimnim trenucima mogu u momentu da ugase strast. Žene imaju ono što obožavaju u seksu, ali postoji i ono što nikako ne tolerišu!


Ljubav kao najčistije osećanje koje ljudsko biće može da pruži drugom ili da oseti na svojoj koži, najlepši je osećaj koji upotpunjuje smisao života. Najčistija, ali i najbolnija, ljubav je strastvena, burna i prolazna. Samo one istinski prave ljubavi pripadaju večnosti.


Ako često sanjate snove o bivšem, ne brinite, niste jedini. Psiholozi imaju objašnjenje za to.


Da li se sećate koliko ste puta voljenoj osobi rekli "volim te"? U zavisnosti od trajanja vaše veze (i nivoa temperamenta), to može biti stotinu, hiljadu ili milion put.


Seks stalnih partnera nakon dužeg vremena postaje samo potreba. Šta kada nestane one razuzdane strasti sa početka veze, kada nema "leptirića" koji vam razdiru utrobu dok ne zadovoljite želju? I, šta ako partneri imaju svoje fantazije?


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone