HrvatskaPoslanica Samostalne demokratske srpske stranke(SDSS) Anja Šimpraga, obratila se prisutnima u Hrvatskom saboru. Potrsnim rečima opisala je svoje iskustvo i doživaljaje dokom operacije ’Oluja’.


Najbogatiji čovek na svetu, osnivač kompanije Amazon Dže Bezos najverovatnije će leto provesti na hrvatskoj rivijeri pošto je njegova jahta zvana Leteća lisica viđena u luci pored Šibenika.


Sanja Šimpraga, pre 25 godina, bila je primorana da sa roditeljima napusti svoje ognjište pod najezdom akcije "Oluja". Te 1995. godine, kao osmogodišnja devojčica, nije sanjala da će svoje iskustvo iz izbegličke kolone, jednog dana prepirčati hrvatskim saborskim zastupnicima.


Nakon što je pretučen austrijski državljanin srpskog porekla Saša Vukojević u Baškoj Vodi u Hrvatskoj, zbog tetovaže grba Crvene zvezde i pravoslavnog krsta, pripadnici turističke zajednice iz ovog mesta osudili su incident i dodali su da su turisti kod njih uvek dobrodošli.


Šest dilera je danas uhapšeno u Splitu, policija je kod mladića pronašla veću količinu narkotika.


Saša Vukojević (30), državljanin Republike Austrije poreklom iz Srbije, brutalno je pretučen juče u Baškoj Vodi u Hrvatskoj a pretpostavlja se da je meštanima zasmetala njegova tetovaža krsta i grba fudbalskog tima Crvena Zveda.


Četiri osobe poginule su tokom noći, između srede i četvrtka u Starim Mikanovcima u Hrvatskoj.


Velika tragedija dogodila se noćas oko 1 sat u Starim Mikanovcima kada je četiri mlade osobe izgubilo život.


Ženka kraljevskog pitona po imenu Zoe, nestala je iz jednog dvorišta vlasnice koja ju je gajila a sada se ceo Zagreb digao na noge jer zmija neometano luta gradom.


Hrvati su rešili da na vreme nabave vakcinu protiv korone, kako bi bili spremni kada bude proizvedena.


Jačanje Vojske Srbije nije prošlo nezapaženo, a svoj komentar dao je i nekadašnji ministar odbrane u vladi Zorana Milanovića, Ante Kotromanović.


Davor Meštrović je voditelj emisije 'Dobro jutro Hrvatska'. Tokom svoje emisije imao je ispad kada je seksistički orjentisanim komentarom o svojoj maloletnoj gošći izazvao oštre kritike publike.


  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета