Хроника
Neimenovana žena ušla je u prodavnicu lanca Geriti supermarket u gradu Hanover Taunšip i počela da kašlje na pekarske proizvode, meso i ostalu robu, napisao je suvlasnik lanca Džo Fasula na Fejsbuku.


Šestorica Valjevaca uhapšeni su pošto su u utorak posle podne zatečeni u kafani u širem centru grada, kršeći i policijski čas i zabranu okupljanja i zabranu rada ugostiteljskih objekata! U isto vreme, policija je uhapsila još jednog vlasnika kafane u okolini Valjeva, koji je služio hranu i piće gostima.


Samo dva dana pošto je u soliteru na Novom Beogradu, u Bulevaru Milutina Milankovića, buknuo požar, u kojem je šest osoba izgubilo život, vatrena stihija zahvatila je i zgradu u Ustaničkoj ulici.


Na nemačko-francuskoj granici uhapšen je državljanin BiH (30) osumnjičen za trostruko ubistvo u Holcgerlingenu u njemačkoj pokrajini Baden-Vurtemberg. 


Ubistvu je predhodila tuča, pošto su na nesrećnog čoveka nasrnula četvorica muškaraca u alkoholisanom stanjuПолицијски службеници су покушали да жену аутомобилом врате до стана


Повратник из иностранства није посштовао наложени карантин


Ухапшена три угостителја.У локалу имали више од 50 гостију


Из касе Управе криминалистичке полиције у Београду нестало је 88.700 евра, који су одузети у току преткривичног поступка.  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета