HoroskopMesec jun biće veoma turbulentan za mnoge znakove. Na emotivnom i poslovnom planu očekujte razna iznenađenja i preokrete.


Žena rođena u znaku škorpije je mudra, ali i misteriozna. U stanju je da ljude čita kao knjigu i da uvek iznese svoje mišljenje. Iskrenost i osećaj za pravdu njeno su drugo ime.


Samo jednom u godini blizanci imaju mladi Mesec u svom znaku. Ove godine to počinje 22. maja i doneće neke novine a zacrtani ciljevi su tu, na dohvat ruke.


Veoma stara nauka, numerologija, nauka o brojevima vuče korene iz starog Egipta, Grčke, Kine i Indije. Na osnovu brojeva moguće je odrediti karakter neke osobe, ali pruža i uvid u njene osobine, afinitete i ciljeve. Postoji nekoliko metoda kako izračunati svoj broj rođenja, lični ili srećan broj.


Pluton je od 25. aprila retrogradan i ostaće takav do 24. oktobra 2020. godine.


Ovaj horoskopski znak, poznat po mnogim oprečnostima, u maju će osetiti olakšanje. Planetarni aspekti su takvi da će rođeni u znaku vodolije na psihičkom i emotivnom planu osetiti rasterećenje.


U prethodnom periodu sve je bilo blokirano usled novonastale situacije. Pred nama je period kada će okovi popustiti. Maj je mesec u kojem će neki znakovi poneti dodatne terete, a neki će konačno biti oslobođeni istih.


Za ovo predviđanje kažu da je nepogrešivo: Evo šta DATUM rođenja govori o vama! 7. u mesecu se rađaju analitični, 22. oštroumni...


Horoskop za sredu 15. april. Pročitajte šta vas danas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje


U astrologiji se dan rođenja smatra veoma važnim pokazateljem osobina i životnog puta, te pomoću njega možete da otkrijete da li ste možda rođeni pod srećnom zvezdom, prenose „Nezavine“.


Kada ste u vezi trebalo bi da se osećate dovoljno opušteno da izrazite svoja osećanja, podelite probleme i brige. Ako razgovor ne pomogne, obično se postavljaju granice


Oni jednostavno privlače kao magnet. Ne moraju ništa da rade. Samo stoje, izgledaju moćno i plene. Problem je što vas čine nesigurnim i zbunjenim. Uvek.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone