Horoskop
Kvaliteti su im neusiljenost, galantnost i častoljublje, a mane hvalisavost, uobraženost i snobizam.


Svi znakovi su se ovde našli prozvanim, pa se mnogima neće dopasti ono što pročitaju o svom znaku!


Mesec u znaku Ovna budi, pokreće i hrani optimizmom! Ovo je dan za fizičke aktivnosti, prilagodite ih sebi i svojim željama. Uživajte u novom danu!


Šta vas da nas očekuje i kako su vam zvezde naklonjene, pročitajte u današnjem dnevnom horoskopu!


Mesec jezdi znakom Riba ovog četvrtka i konačno se srećemo sa jednom mnogo pitomijom energijom. Ona će nas usporiti i činiti sanjivim tokom celog dana.


Pomračenje Meseca imaće dosta uticaja na pojedine horoskopske znakove. Mnoge očekuje preokret i izlazak iz dosadne svakodnevice, nekima se smeši sreća na koju su dugo čekali, a pred mnogima su veliki izazovi!


Svaki horoskopski znak ima svoj deo tela na koji treba obratiti pažnju. Da li ovo odgovara vašim zdravstvenim tegobama? Osim što je svakome znaku dodeljen njegov deo tela, to predstavlja i tačke slabosti u organizmu, odnosno na koje bi organe trebalo da pripazite.


Svet Blizancima: Poradite na imunitetu! Rakovima su u ljubavi puni samopouzdanja, a Vodolije će se oprobati u nekoj sasvim novoj struci! Pogledajte šta su vama zvezde priredile i da li su vam naklonjene!


Savršen dan za Vodolije, Devicama nedostaje zabave, a Bikovima je potreban odmor. Šta možete očekivati, pročitajte u dnevnom horoskopu!Lunarna eklipsa dešava se ove nedelje i u znaku je Jarca. Pretražuje se prošlost, preispituje staro sećanje, a stvari mogu da vam idu na ruku ukoliko budete sve vreme prisebni.


Nikad dovoljno ljubavi za predstavnice lepšeg pola koje su rođene u ovom znaku. Ljubav je njihova zvezda vodilja i za njih nije ništa čudno da ljubav pronađu i u kasnijem životnom dobu. Zauvek mladog duha, večno inspirisane ljubavlju one do kraja plene devojačkom lepotom.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone