ДруштвоNeizvesnost koliko će vanredno stanje, izolacija i ograničeno kretanje trajati, kao i strah od još dužeg policijskog časa, drastično su povećali potražnju za vikendicama i kućama sa dvorištem, naročito u okolini Beograda i Novog Sada.


Inspektori rada u Nišu započeli su inspekcijski nadzor u ogranku preduzeća YURA Corporation doo odnosno proizvodom pogonu kako bi proverili da li se poštuje Uredba o organizovanju rada u vreme vanrednog stanja i sprovođenja preventivnih mera u oblasti bezbednosti i zdravlja na radu.


Milica Čubrilo, poznatija kao novinar koji objavljuje čitav niz tekstova sporne istinitosti i krajnje negativnih po ugled naše zemlje u inostranim časopisima „Le Figaro“ i „Le Courrier des Balkans“, u vreme pandemije opasnog virusa “COVID-19” i propisanih mera koja doprinose zaštiti opšteg zdravstvenog stanja građana Srbije, najverovatnije zbog psihološkog pritiska koji trpi, sakrila se od javnost


Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je sa episkopima Srpske pravoslavne crkve - zapadnoameričkim Maksimom i istočnoameričkim Irinejem.


Tržišna inspekcija je od donošenja odluke o ograničenju cena i visine marži osnovnih životnih namirnica i zaštitne opreme imala 642 vanredne kontrole i utvrdila da je 26 trgovaca prekršilo ovaj propis, rekli su u Ministarstvu trgovine za „Politiku”.


Kompanija Ziđin, strateški partner RTB Bor, donela je naredbu o otpuštanju svakog radnika iz borske kompanije za koga se utvrdi da je zaražen korona virusom.


Potpredsednik Vlade Rasim Ljajić izjavio je da je situacija u Novom Pazaru bolja nego prethodnih dana."Bolja je situacija nego prethodnih dana kada je pretilo da Novi Pazar postane novi Vuhan", rekao je Ljajić.


Nakon vesti da je predsednikov sin Danilo Vučić zaražen korona virusom, proširila sebrzo, a povodom ovih informacija oglasila se i Danilova majka Ksenija, koja je zahvalilasvima u svoje i ime svog sina.


Brašno, kvasac, toalet papir, smrznuto povrće, pa zatim maske, rukavice, alkohol i sredstva za dezinfekciju, samo su neki artikli koji su na listi najtraženijih poslednjih nedelja i meseci, otkako je počela epidemija korona virusa u Srbiji.


Nakon vise od 13 godina provedenih u pritvoru i zatvoru, Dragan Vasiljković poznatiji kao kapetan Dragan u intervjuu Tanjugu govori o hrvatskom prosecu koji je iza njega, planovima za budućnost i poručuje da je sve što je do sada radio - bila samo uvertira.


Ruski medicinski stručnjaci pregledali su više od 170 pacijenata u nekoliko gradova u Srbiji, a stručnjaci za radijacionu, hemijsku i biološku zaštitu dezinfikovali su beogradski Institut za onkologiju i radiologiju, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.


Posle osam godina priprema jevrejski Sinedrion će izvrši obred žrtvovanja Pashe na privremenom oltaru. To je poslednji put bilo pre 2000. godine u Solomonovom hramu, koji je bio centralno religijsko mesto Jevreja, a koji je razrušen od strane Rimljana. Nakon toga su Rimljani raselili Jevrejski narod, čime je prestalo i hramovno bogosluženje po običajima Starog zaveta.


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета