Auto-moto
Dvadesettrogodišnji Mustafa Čabo iz Kaknja veliki je poštovalac oldtajmera. Jedini je u regiji koji može uz pomoć svojih zlatnih ruku zatvorenih očiju sastaviti i rastaviti Yuga.


Odabir, pa i kupovina novog automobila putem Interneta odavno nije novost, a ovaj način trgovine četvorotočkašima pokazao se izuzetno korisnim tokom epidemije koronavirusa u nekim zemljama, poput Kine.


Nemački multinacionalni proizvođač vozila sa sedištem u Volfsburgu, doneo je neke novine pri kupovini električnih automobila. Najveći proizvođač automobila u Evropi Volkswagen, rešio je da malo promeni način prodaje, pa će se ubuduće električni automobili prodavati putem interneta.


Sada je pravo vreme da se posvetite klima-uređaju u svom automobilu, kako bi tokom leta i vrelih dana mogli da uživate u vožnji, bez bojazni od kvara ili bakterija i gljivica koje se mogu namnožiti na isparivaču i raspršiti u kabini.


Nije tajna da veliki broj naših vozača, gotovo po navici, odlaže prenos kupljenog polovnog vozila. Neki to čine zbog izbegavanja dodatnog troška prilikom kupovine, a drugi zato što smatraju da je dovoljno imati ovlašćenje za korišćenje četvorotočkaša.


Nemački automobilski gigant Folksvagen izvinio se zbog rasističke reklame za novi Golf, u kojoj tamnoputi muškarac gleda novi žuti automobil, a potom ga bela ruka podiže i sklanja.


Uobičajeno je da se u kupoprodajni ugovor stavlja niža cena od prave, odnosno one oko koje su se dogovorili kupac i prodavac. To se radi da bi se platio manji porez na prenos vlasništva, ali...


Neki automobili koji se proizvode serijski, dostigli su neverovatne cene. Oni koji su napravljeni kao unikati ili oni koji su dostigli velike cifre na aukcijama ovde nisu razmatrani.


Širom Srbije sprovodi se pojačana kontrola saobraćaja u cilju smanjenja saobraćajnih prekršaja. Nakon ukidanja vanrednog stanja, ovog vikenda očekuje se povećanje frekventnosti saobraćaja.


Usled pandemije koronavirusa Dorna je uz Svetsku motociklističku federaciju stigla do rešenja koje se tiče tehničkih pravila za 2020. i 2021. godinu.


Kao glavnog uzročnika pomenutih otkazivanja, organizatori sve više spominju i veliku ekonomsku krizu koja praktično već sada nastupa...


Punjač je softverski prilagođen srpskoj elekto mreži i ima konektore za američka, japanske i evropska vozila, prošao je sve ateste, ravan je svetskom, a četiri puta je jeftinji


Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone