Како преноси портал srpskinarodniinfo.co.rs - Полиција у Горњем Милановцу тукла жену штитећи нарко дилере

G M

ИСПОВЕСТ ЖЕНЕ КОЈА ЈЕ ПРЕЖИВЕЛА БАТИНЕ У ПОЛИЦИЈСКОЈ СТАНИЦИ ГОРЊИ МИЛАНОВАЦ

-М.П (26) из Горњег Милановца је презивела батине и тортуру у полицијској станици Горњи Милановац, иако је била жртва отмице.
Откако је јавно проговорила о овоме, свакодневно добија претње из полицијске станице Горњи Милановац, као и од пријатеља Драгана П.
Редакција извршила увид у кривичну пријаву и лекарске извештаје.

М.П у вечерњим сатима 19 на 20 фебруар мој бивши супруг Драган П. ме је отео у Чачку и против моје воље држао прво у кући у Горњем Милановцу, а затим у кући у Коњевицима код Чацка.
Драган П. је 30 децембра изашао са издржавања затворске казне за насиље у породици.
Држао ме је укупно шест дана, тукао, малтретирао ме, уринирао ми у уста, терао ме да једем фекалије, приморавао ме на орални секс са другим људима.
Отео ми је новац и телефон Чим ме је пресрео у Чацку.
Мислила сам да је крај, да це да ме убије.
У ситуацији када није обратио пажњу успела сам да пошаљем поруку пријатељу Боривоју да сам отета и да ме мој бивши супруг држи у Коњевицима.
Он је то пријавио полицији.
23.2 док сам лежала на кревету поред Драгана П. са залепљеном траком на устима, њега је на његов телефон позвао инспектор Нинослав Пејциновиц и рекао му “Лепи она твоја се опет повампирила сви живи ме зову све јој јебем поремећено, и Милоша су звали из дезурне службе. Пази јуре те, а терају и мене да те тражим”
24.2 полиција је пресрела мој ауто у ком ме је Драган П. возио у том тренутку, и одвела мене и Драгана П. у полицијску станицу Горњи Милановац,њега су ухапсили а мене повели да дам изјаву.
Од самог почетка хапшења Драгана П.,инспектор Нинослав Пејчиновић је хистерисао на мене и дерао се-јер Драган окупља групу мускараца који препродају наркотике, а Нинослав Пејциновиц је њихов пријатељ који их у свакој ситуацији вешто чува, и који врло тесно сарађује са њима.
Чим сам ушла у полицијску станицу натерао је колегиницу да ме голу скида.
У једном тренутку кад сам остала сама у канцеларији са њим и питала га о току поступка (што је моје законско право да знам) – издерао се на мене да седим и ћутим, иначе ће да ме претуче.
Након тога кад сам му рекла “Е мушкарацино најлаксе је зенско ударити”, скочио је из фотеље и ударио ме по руци и у стомак.
Пар дана након тога поднела сам кривицну пријаву против њега за злоупотребу службеног положаја и наносение лаких телесних повреда.
Противзаконито ми је задржао ауто, новац и телефон и рекао да се за то обратим сутрадан основном јавном тужиоцу.
Данас 25.2 пошто немам од чега да живим отишла сам до основног јавног тужиоца у Горњем Милановцу да захтевам да ми се ствари и новац врате , иста није хтела да ме прими.

Новинар : “Како се осецате након свега сто сте презивели?
Да ли верујете у полицију и правосудне институције?”

М.П:
“Осецам се узасно и уплашено.
Најважније је сто сам презивела, и за то сам захвална Богу… Али траг ће остати целог живота…
Не, не верујем у правосудне институције, а јос мање у полицију. Полиција је показала своје право лице – У ПС Горњи Милановац раде насилници и искомплексирани људи, о томе какви су они најбоље говори пример инспектора Пејчиновића.
Откако сам јавно проговорила о свему овоме сто се издесавало, кренула сам да добијам претње и из полицијске станице Горњи Милановац, као и претње од пријатеља Драгана П. који су наркодилери у Горњем Милановцу и Цацку.

Новинар :
” Хвала вам на разговору и хвала на документима које сте нам доставили.
Јако сте храбра зена, свако добро вам зелим у зивоту! ”

Ово је била прича насе суграђанке М. П из Горњег Милановца, чија десавања ћемо и даље пратити и обавештавати вас о свему.

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Prof. dr Maja Todorović sa Mašinskog fakulteta je objasnila da bi klima-uređaji mogli da vrate virus koji je pao na podlogu u vazduh, ali i da bi mogli da imaju i pozitivan efekat.

Председник Србије Александар Вучић оценио је да су вредности Комерцијалне банке падале и да је изабран прави тренутак за њену продају и поновио да од те трансакције Србија неће имати никакве штете већ искључиво користи.

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je večeras da će, ukoliko broj obolelih od korona virusa ne počne da opada, u Beogradu biti uveden policijski čas, a možda i mere koje su bile na snazi u martu i aprilu i zatvaranje zemlje.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета