Јавио се још један трбухозборац. Нико не сме да изједначава Жељка Митровића и Драгана Ђиласа, члан Владе не би смео да са Ђиласом напада ТВ Пинк

vulin1

Извор: принтскрин

Министар одбране Александар Вулин изјавио је да је Србија слободна земља у којој се неће забрањивати ниједан програм, па ни ријалити.

Он је истакао и да нико не сме да изједначава власника ТВ Пинк Жељка Митровића и Драгана Ђиласа који је увео ријалити програме.

Коментаришући актуелне ставове министра културе Владана Вукосављевића о забрани ријалити програма, Вулин је у изјави за ТВ Пинк навео да члан Владе заиста не би смео да са Ђиласом напада Телевизију Пинк или било коју други телевизију. 

"Морао је прво да се огради од тих који га подржавају, ако је то његов став, и не може члан Владе да буде на истој страни са Ђиласом", рекао је Вулин. 

Он је додао да власник ТВ Пинк Жељко Митровић није ништа приватизовао у овој земљи, већ је правио све сам, те ако његов ријалити програм успе - одлично, а ако не успе, "кога је брига". 

"Он је своје паре дао, сам је ризиковао, излази на тржиште и бори се да преживи. Ðилас је узео Пионирски град, није он купио земљу па направио нешто. Узео је Пионирски град, државно земљиште, отео од деце Београда и направио простор где је снимао Великог брата, а Жељко Митровић то не ради", навео је Вулин. 

Министар одбране сматра да Вукосављевић не сме да изједначава Митровића са Ðиласом, нити сме да у име Владе прети и забрањује било коме било шта. 

За њега су , како је истакао, много већа опасност од риалитија - пљацкашке приватизације, које су, како је навео, спроводене у Србији, политика изручивања Србије свакоме ко затражи да буде изручена. 

"Гледајте Срби шта год хоћете, ви сте одрасли људи. Докле више да се понашамо према нашем народу као да је то народ недозрелих људи који само чека да се појави овај или онај политичар који ће га просветлити шта он треба да гледа", поручио је Вулин.

(Б92-Танјуг)

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Srpska pravoslavna crkva i vernici proslavljaju mladog Svetog Nikolu, dan kada su mošti najčešće slavljenog i omiljenog svetitelja u našem narodu, prenete iz Likije u Bari. Slave ga mnoga mesta i porodice kao malu slavu, zavetinu ili preslavu.

Samo još 20.000 evra i devojčica Sofija, koja boluje od bolesti od koje deca umru do druge godine života, imaće šanse za ozdravljenje, njena jedina nada je lek koji košta 2,1 miliona dolara.

Premijerka Srbije Ana Brnabić rekla je juče na konferenciji za medije da je privatnim laboratorijama dozvoljeno da rade serološke testove na korona virus, ističući istovremeno da ustanove iz privatne prakse do sada nisu pokazale interesovanje da se uključe i u PCR testiranje.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета