Ja sam predsednik, ja imam apsolutnu moć

Donald-Tramp-Tanjug-AP 4

Foto: Tanjug/AP

Američki predsednik Donald Tramp je rekao da će on, a ne guverneri država, doneti konačnu odluku o tome do kada će SAD biti "zaključane".

Ovom izjavom, Tramp je zazvao je burne reakcije.

- Kada je neko predsednik SAD, on ima apsolutnu moć - rekao je Tramp i naglasio da je ta činjenica poznata i guvrenerima, navodi AP.

Istakao je da je administracija veoma blizu završetka plana za otvaranje zemlje, što će se, kako se nada, desiti i pre planiranog roka. Tramp je najavio da će do kraja nedelje doneti odluku o finansiranju Svetske zdravstvene organizacije, pošto je prethodno zapretio da će zamrznuti finansiranje, prenosi RTS.

 

Izvor: B92

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Mera bliskosti ili udaljenosti pojedinca u odnosu na grupu ili socijalna distanca, neizbežna je tema u toku pandemije korona virusa. Svetska zdravstvena organizacija uputila je apel da rastojanje među ljudima bude bar 2 m. Ali, kako se distancirati, a ostati učtiv?

Predsednik Belorusije Aleksandar Lukašenko otpustio je guvernera i dva službenika nakon što je video u kakvom su stanju krave na lokalnoj farmi. Kako izgledaju krave i koliko je bio ljut, pogledajte u videu.

U pojedinim svetskim medijima pokrenute su glasine o Kimovom zdravstvenom stanju, zbog navodnih informacija da je preminuo ili da je u teškom stanju usled operacije srca

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета

Da li će biti i drugog talasa Korone