АЛБАНЦИ СТРАХУЈУ ЗБОГ СРБИЈЕ! Отворено признали: Ово је катастрофа

kadri veselji

Председник најутицајније опозиционе Демократске партије Косова (ДПК), Кадри Весељи, упозорио је данас да су током првих месец дана владе Аљбина Куртија повучена два признања косовске независности, као и да нови кабинет у том периоду није показао ништа осим бахатости, којим оправдава нерад.

Весељи је на свом фејсбук профилу, поводом месец дана рада косовске владе, написао да је Курти повећао број политичких саветника, те да је запослио чланове породице и екстремисте.

„У тридесет дана Куртијеве владе, бука и бахатост постали су средство да оправдају нерад. Много речи се каже само да би се избегла одговорност према грађанима. Али владе и политичари се мере радом, а не речима. Број заменика министара се смањује, али се број политичких саветника разумљиво повећава. Постоје безразложна отпуштања, а запошљавају се чланови породице и екстремисти на јавним пословима”, написао је Весељи.

Куртија је оптужио да актуелна влада прети да потпуно ослаби односе Приштине са САД.

„Уместо да нуди безбедност и јачање Косова у међународним односима, догађа се супротно. Претње и слабљење односа са САД, показивања нервозе у односима са Албанијом и изразе добре воље према Србији“, написао је Весељи.

Упозорио је и да су се током само месец дана рада Куртијеве владе догодила и два повлачења признања косовске независности.

„Месец дана власти, два признања независности Косова повучена су. Ово је огледало овог месеца владавине, буке, опасности и несигурности. Косово заслужује боље “, навео је Весељи.

 

Komentari

Ostavi komentar

Слањем коментара се слажете са Правилима коришћења овог сајта.


Повезане вести

Vatrogasne jedinice u Ruskoj Federaciji gase šumske požare čija ukupna površina premašuje 93.000 hektara i za poslednja 24 časa se proširila za 23.000 hektara, saopštila je federalna vazduhoplovna služba za zaštitu šuma.

Наш амбасадор у Аустрији апелује на дијаспору да не креће пут Србије, КОЛОНЕ ДУГЕ 35 КМ

Spisak zemalja iz kojih dolazak u Crnu Goru ne predstavlja predmet posebnih ograničenja i javno zdravstvenih mera ažuriran je od strane Instituta za javno zdravlje Crne Gore. Srbija, međutim, i dalje nije na toj listi.

  • Најновије
  • Најчитаније

Временска прогноза

Курсна листа

Анкета