Glas Javnosti

PRAVIĆETE JE I U DANE MRSA: Posna pica za nedeljni ručak

Hrana
Autor: Glas javnosti

Sve je bliži kraj Božićnog posta, i verujemo da ste istrošili sve ideje za pravljenje ručka. Ako hoćete da imate osćaj sitosti, predlažemo vam picu u posnoj varijanti.

U toku ovog posta dozvoljeno je konzumiranje hrane pripremljene na ulju, a ribe u dane vikenda i crvenim slovom.

Posna pica će biti pravi izbor za nedeljni ručak.

Potrebni sastojci:

200 g kukuruza šećerca

malo luka

konzerva tunjevine

posni kačkavalj

masline, so i biber

dve šake pečuraka

dve podloge za picu, kečap


Priprema:

Podlogu za picu premažite kečapom pa dodajte kukuruz(može i zaleđen), komadiće tunjevine, krupno isečen luk, šaku pečuraka iseckane na šnite, poslolite pa preko narendajte kačkavalj i stavite masline.

Sve zapecite u rerni na 200 stepeni.

Nemojte preterivati sa količinom pečuraka jer će pustiti vodu i zalepiti podlogu za tepsiju. BONUS VIDEO: POSNA PROJA SA KISELOM VODOM

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR