Glas Javnosti

JAPANCI SU TO! HIT DIJETA ZALUDELA SVET: Za dve nedelje do 8 kilograma manje!

Zdravlje
Autor: Glas javnosti

Dijeta koja je hit u svetu je osmišljena od strane najzdravije nacije na planeti, Japanaca. Budite uporni i rezultati će brzo doći!

Japanci su poznati po zdravoj ishrani, a program ishrane za ovu dijetu učiniće da za dve nedelje izgubite i do osam kilograma! Svaki dan dijete se ponavlja još jednom u toku dvonedeljnog ciklusa, a u zagradama su vam tačno naznačeni dani, piše zena.blic.rs

Prvi dan (13. dan) - za doručak crna kafa, za ručak dva tvrdo kuvana jaja, salata od kuvanog kupusa sa biljnim uljem, čaša soka od paradajza bez soli, a za večeru riba sa roštilja ili kuvana.

Drugi dan (11. dan) - za doručak crna kafa, komad crnog hleba, za ručak riba sa roštilja ili kuvana, salata od povrća ili kupusa sa biljnim uljem., za večeru 200 g kuvane govedine, čaša jogurta.

Treći dan (8. dan) - za doručak crna kafa, dvopek (od crnog hleba), za ručak velika pečena tikvica, dve srednje jabuke, za večeru 2 tvrdo kuvana jaja, 200 grama kuvane govedine, salata od svežeg kupusa sa biljnim uljem.

Četvrti dan (9.dan) - za doručak crna kafa, za ručak 1 rovito jaje, 3 velike kuvane šargarepe sa biljnim uljem, 15 grama trvdog sira, za večeru voće.

Peti dan (10. dan) - za doručak velika sveža šargarepa sa sokom od limuna, za ručak velika kuvana ili pečena riba, čaša soka od paradajza bez soli., za večeru sveže sezonsko voće u količini koja vam prija.

Šesti dan (14. dan) - za doručak crna kafa, za ručak pola kuvanog manjeg pileta, salata od kuvanog kupusa ili šargarepe sa biljnim uljem, a za večeru dva kuvana jajeta, salata od povrća.

Sedmi dan (12. dan) - za doručak čaj bez šećera, za ručak 200 g kuvane govedine, voće (sezonsko do 200 gr), za večeru izaberite večeru od bilo kojeg dana izuzev od trećeg.

Ovu dijetu možete primenjivati uvek, jer su namirnice koje se koriste uvek dostupne.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTARAKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP