Glas Javnosti

Pogledajte trejler za najnoviju Diznijevu animaciju "Želja": Uskoro u bioskopima!

Kultura
Autor: Glas javnosti

Lejla Hot, Dejan Dedić, Teodora Ristovski, Đurđina Radić DIJX, Nebojša Milovanović

U godini kada Dizni slavi pun vek svog postojanja, iz prestižnog filmskog studija, kao kruna slavlja, stiže originalna animacija Želja koja prema rečima kreatora odaje počast Diznijevom nasleđu, ujedno reflektujući sadašnjost i budućnost

Karte za početak prikazivanja Diznijeve animacije "Želja", 23. novembra, na blagajnama bioskopa.


Inspirisan magičnim, muzičkim nasleđem Volta Diznija,
 čuveni filmski studio koji ove godine obeležava pun vek postojnja donosi na veliko platno potpuno novu animiranu avanturu, muzički spektakl "ŽELJA" (Wish) koji će se od 23. novembra naći na repertoaru bioskopa, a za čije prikazivanje se karte već sada mogu pronaći na blagajnama istih. Od reditelja popularne animacije "Zaleđeno kraljevstvo" (Frozen) Krisa Baka (Chris Buck) stiže uzbudljiva priča koja je, kako reditelj ističe široko obuhvatila nasleđe onoga što je Volt Dizni stvarao, istovremeno čineći ga aktuelnim i danas.


Domaća publika imaće prilike da krajem novembra gleda sinhronizovanu verziju animacije "Želja", u čijem su pozajmljivanju glasova učestvovale ličnosti domaće muzičke i glumačke scene, među kojima Lejla Hot, Igor Simić i Jelena Pejević vokalima, dok su svoje galsove anmiranim likovima pozajmili i glumci Nebojše Milovanovića, Teodora Ristovski, Dejan Dedić i drugi.

Priča je smeštena na fantastičnom ostrvu Rosas koju naseljava tesno povezana zajednica predvođena Kraljem Magnifikom. Iz svih krajeva sveta dolaze ljudi kako bi poverili kralju svoje želje, a on zauzvrat obećava da će čuvati njihove snove i jednom ih i obistiniti. Deo zajednice čini i devojka britkog uma, Aša, koja je vrlo optimistična, ali brine o svome narodu. U trenutku kada se okrene ka zvezdama kako bi zamislila želju ispred nje se pojavljuje nebeska sila bezgranične energije. Kako bi zajedno spasili zajednicu od iznenadnih neprijatelja dokazuju da volja hrabrog ljudskog bića i zvezdane magije mogu činiti čudesne stvari.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR