Glas Javnosti

Dizni slavi stoti rođendan: Pogledajte 543 animirana lika koji će se naći u „Bilo jednom u studiju“

Zabava
Autor: Glas javnosti

Dok Dizni u ponedeljak slavi 100 godina postojanja, zidovi studija za animaciju kompanije oživljavaju u novom kratkom filmu „Bilo jednom u studiju“.

U 12-minutnom kratkom filmu, Miki i Mini Maus, uz pomoć Zvončice, predvode 543 Diznijeva lika – uključujući i negativce – zajedno za grupnu fotografiju kojom će obeležiti ovu priliku. Berni Matinson, animator koji je radio za studio 70 godina, zaključava vrata Diznijevog studija za animaciju dok likovi izlaze.


"Hajde da uhvatimo bandu!" Mini kaže, dok nastavlja sa slanjem signala pevajući, „juu-hu!“

Prikazani su likovi iz više od 85 Diznijevih filmova tokom deset decenija.


Kristen Bel i Idina Menzel, koje glasaju za likove iz „Frozen“ Ane i Elze, zajedno sa Džeremijem Ajronsom (Skar iz „Kralja lavova“, Džodi Benson (Arijel iz „Male sirene“) i 40 drugih glasovnih glumaca, vratili su se da pozajmljuju svoj glas projektu.

Duh iz „Aladina“, kome je glas dao pokojni Robin Vilijams, takođe je predstavljen u kratkom filmu, koristeći neke glumčeve originalne snimke.


U potresnom trenutku, izbezumljeni Miki Maus staje u hodniku kada ugleda portret samog Volta Diznija. Miki skida šešir, oda počast čoveku koji ga je stvorio i kaže: „Moram da idem, ali hvala! Nastavi sa predstavom.”


Napolju, Gufi pokušava da postavi kameru na merdevine, ali pada na zemlju i kamera se lomi.


Kada likovi počnu da pevaju „When you Wish Upon a Star“ iz animiranog klasika „Pinokio“ iz 1940. godine, Pepeljugina dobra vila maše svojim štapićem da stavi Gufija i kameru na merdevine dok se svih 543 lika konačno okupljaju da naprave svoju fotografiju.

„Svima koji su maštali sa nama, smejali se sa nama i sanjali sa nama, hvala“, tekst napisan preko ekrana na kraju kratkog teksta.

„Once Upon a Studio“ se sada emituje na Disney +.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR