Glas Javnosti

Kakav ŠOK! Moj usvojeni sin ustvari je biološko dete MUŽA!

Porodica
Autor: Glas javnosti

Majku petoro dece šokiralo je saznanjem nakon DNK test na svom usvojenom sinu (7) čime je otkriveno da je dete biološki potomak njenog muža!

Žena je bila iznenađena kada je njen usvojeni sin porastao i počeo da liči na njeno četvoro biološke dece, toliko da bi ljudi često primećivali sličnost.


Majka (41) nije znala da je usvojeni dečak, koji sada ima sedam godina, zapravo biološko dete njenog muža, začeto tokom vanbračne veze! Ona je oduvek želela veliku porodicu. Nakon što je dobila tri ćerke i sina, zdravstveni problem je značio da ona nažalost neće moći da ima druge biološke dece.

Ona i njen suprug Dejv su u ovom trenutku razgovarali o usvajanju petog deteta. Pošto je bio kratko vreme stacioniran u inostranstvu i ne želeći da ometaju njen posao - odlučili su da odlože diskusiju do njegovog povratka.


Međutim, tokom svog boravka u inostranstvu, Dave (48) predložio im je da razmotre međunarodno usvajanje. Iako to nije bilo nešto o čemu je ranije razmišljala, došla je na ideju.

Dejv je rešio većinu papirologije za usvajanje deteta i sam odradio, ubrzo je par dočekao kući novog člana porodice “usvojenog” sina dečaka po imenu Kalen. Nemenovana majka je na Redit platformi, napisala, a prenosi , prenosi zanimljivostidana.com:

- Zadivljena sam ovim detetom. Kako je rastao sada ima sedam godina članovi porodice i prijatelji bi komentarisali da je toliko ličio na drugu decu da nisu mogli da kažu da je usvojen. Čak sam se našalila da jeste naše dete i moj muž bi se uvek ovome smejao.


Međutim, dok je važne dokumente premeštala u novi sef, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa je poslata na DNK test. Rezultati su pokazali da je Dave zaista Kalenov biološki otac!

- Volim ovog klinca sa svime u sebi. Muka mi je od toga da znam da je moj muž prevario i potom izdao Kalena kao neko slučajno dete koje smo usvojili. Dejv je molio za oproštaj rekavši da ljubavnica nije želela to dete, ali on je to učinio i iskoristio usvajanjem da zadrži sina. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod - poručila je na kraju.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR