Glas Javnosti

OVO JE PORUKA ZA SVE RODITELJE: Saznao je da njegova ĆERKA maltretira DECU u ŠKOLI, uradio je nešto NEVEROVATNO

Porodica
Autor: Glas javnosti

Svaki roditelj bi bio uznemiren kada bi otkrio da je njegovo dete zlostavljano u školi, ali a li ste se ikada pitali kako reaguju roditelji kada saznaju da su njihova deca, u stvari, nasilnici?

Maltretiranje je problem koji pogađa milione učenika svih rasa i socioekonomskih klasa, i uprkos mnogobrojnim  naporima da se ovaj trend zaustavi ,nasilje je i dalje rasprostranjeno u današnjem društvu. Hiljade tinejdžerskih samoubistava širom sveta posledica je nekog oblika maltretiranja, uključujući lično uznemiravanje, ismevanje i maltretiranje na društvenim mrežama. 

Tata iz Južne Karoline osvojio je sve simpatije 2019.  godine, a mnogi su oduševleno dočekali njegove postupke nakon što je saznao da njegova ćerka maltretira decu u školi. Rendi Smols je inače otac troje dece, uključujući i tinejdžerku Rianu, koja je svaki trenutak koristila kako bi se rugala odeći druge devojke Rajani. Malo je reći da je njen otac bio uznemiren.Ona se takođe pomirila sa svojim greškama i izvinila se nakon nekoliko dana. Njen otac je uradio ono što bi samo brižni roditelj uradio i njegovi postupci su postavili čvrste temelje za njenu budućnost.

Zato je rešio da novac koji je planirao da potroši za ćerku, potroši na Rajanu. Bilo je neophodno da šopingu prisustvuje i njegova ćerka, koja je inače ekstremni zaljubljenik u modu. Najstrašnije od svega je to što je maltretirana devojčica, sudeći po rečima njene majke u prethodnom periodu izgubila oca, tetku, dedu i imala je posla sa neepileptičnim napadima usled intenzivnog stresa. Devojčica je patila, a maltretiranje je samo pogoršalo njeno stanje. Mnogi koji su ispratili ovu priču, prokomentarisali su da je ovo prvi put da otac deteta, koje se naslinički ponašalo zauzme ovakav stav. U međuvremenu on je u životu pomenute devojčice stekao status očinske figure. Bilo je izuzetno emotivno.

Riana je priznala grešku i izvinila se nakon nekoliko dana. Njen otac je uradio ono što bi samo brižni roditelj uradio i njegovi postupci su postavili čvrste temelje za njenu budućnost, prenosi Najžena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR