Glas Javnosti

ZAGONETKE PROŠLOSTI: Deset tajni koje žene vešto skrivaju

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Najčešće su muškarci ti koji lažu i sakrivaju tajne od svojih partnerki.

Skoro i da nema priča u kojima je žena nešto sakrila od svog partnera, iako u stvari i mi imamo neke stvari o kojima nećemo ili ne želimo da pričamo.


Stalno težimo ka tome da od sebe napravimo “savršenu” ženu, tako da smo u svim periodima našeg života, prelepe, atraktivne i zgodne. Nemamo problema sa finansijama, bivšim partnerima, čvrste smo i jake..

Ali nije sve baš tako. Zato pročitajte ovaj članak i sigurno ćete se pronaći u nekoj od ovih malih laži...

Koliko joj je bivši značio
Kada se žena upusti u novu vezu nakon razvoda ili dugogodišnje veze, muškarci ne znaju da ona, iako se možda smeje i izgleda veselo, u stvari razmišlja o svom bivšem mužu ili dečku. Nikada neće priznati koliko ga u stvari i dalje voli, osim ako ima neki poseban razlog, pa želi da kaže.


Koliko ju je povredio raskid

Iako smo mi žene jake, moramo prizati da nas je raskid jako zaboleo, pogotovo ako je upravo on bio taj koji nas je ostavio. Možda nas udari neki bes koji nećemo moći da iskontrolišemo, jer zbog tog događaja u trenutku zamrzimo ceo svet i sve muškarce. Zato je možda bolje da prvo stvorimo prijateljstvo sa potencijalnim partnerom, a onda da se upustimo u vezu.

Finansije
Finansijski problemi mogu uzrokovati kraj veze, pogotovo ako jedan od partnera ne razmišlja unapred, pre nego što kupi nešto skupo. Ako je u tom slučaju žena ta koja nepromišljeno kupuje, uradiće sve da vešto to sakrije ili da izbegne razgovor o tome, jer je ipak ona kriva što je uzela preslatki par cipela koje su koštale mnogo.


Promena fizičkog izgleda

Retko koji muškarac voli da mu partnerka izgleda “izveštačeno”. Veštačke grudi, zadnjica, jagodice, trepavice, usne.. Nikada i nisu bile u trendu. Međutim, ako je ženi baš smetao izgled njenog nosa, ili je imala male grudi i na kraju je otišla na operaciju – nikada mu neće reći, pogotovo ako se ta promena i ne primećuje mnogo.

Prevara
Kako žene vole da znaju, kakav je njen partner bio sa njegovim bivšim devojkama, tako isto i oni žele da znaju šta smo mi radile sa našim bivšim momcima. Da li smo varale ili ne, pošto je to najbitnije, zar ne? Ali zbog čuvene rečenice “kad jednom prevaris, uvek ćeš varati”, preskočićemo im taj deo, ako smo ikada prevarile nekog. Ne moraju baš sve da znaju..


Laganje o studiranju

U današnje vreme, bitno je imati pametnu ženu, koja je završila fakultet, iako to uopšte ne govori o njenoj pameti, ali se muškarci osećaju ponosnije na svoju partnerku ako je završila neki dobar fakultet. Dosta žena zbog ovog zna da slaže da ga je završila i tako sebi “obezbedi” malo bolji pogled na sebe i svoju pamet.

Problem sa težinom u detinjstvu
Niko ne treba da se vraća i priča o prošlosti, jer se životi menjaju, kao i fizički izgled. Pa šta ako je žena imala višak kilograma dok je bila mlađa. Bitno je da sada izgleda ekstra! Međutim, mnogi muškarci povezuju taj tadašnji višak kilograma ovako: ako je žena tada bila gojazna, ugojiće se sigurno opet. Zato je nekad bolje, da zbog takvog mišljenja samo prećutimo taj deo naše prošlosti i sklonimo slike kada smo bile debeljuce.


Iskustva sa onlajn dejtova

Mnogi muškarci se plaše ovoga, jer misle da ženu, koja se dopisuje sa raznim muškarcima i flertuje sa njima, upravo ti “onlajn muškarci” čekaju da raskine sa tadašnjim dečkom. Iako nema potreba za brigu (osim ako se nešto krije od njega), preskočićemo mu taj deo o onlajn dejtovima.

Kontakt sa bivšima
Ovo ne važi za sve, ali se uglavnom dešava da ostanemo u kontaktu sa našim bivšima i sa njihovim porodicama, sve dok neko od nas ne nastavi dalje. Muškarci to ne znaju ili jednostavno ne razumeju, ali ta povezanost sa bivšim počinje da bledi, kako naša veza sa partnerom postaje jača i ozbiljnija.


Glas javnosti/ŽM

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR