Glas Javnosti

Imala sam 20, a on 80 godina, doveo me do ludila

Ljubav
Autor: Glas javnosti

Pamela Anderson se udavala šest puta, probala je, kaže, mnoge muškarce, ali najviše je uživala s jednim penzionerom.

Pamela Anderson je otkrila da je najsenzualniju noć doživela sa muškarcem koji je imao 80 godina. Plavokosa zvezda "Čuvara plaže" je objavila detaljnu ispovest o ovom iskustvu u svojoj autobiografiji.

Zgodna glumica za kojom su uzdisali milioni muškaraca imala je 20 godina kad je srela tog fatalnog penzionera. Bilo je to u Buenos Airesu, u Argentini, a glumica kaže da ju je ovaj doživljaj zauvek promenio.


U knjizi "S ljubavlju, Pamela: Memoari proze, poezije i istine", Andersonova opisuje svoje ljubavne doživljaje kojih je imala dosta u životu. Prvi put se udala za rokera Tomija Lija, s kojim je bila u braku od 1995. do 1998. godine.

Muzičar Kid Rok joj je bio muž od 2006. do 2007. godine, dok je Riku Salomonu rekla "da" dva puta. Bili su venčani od 2007. do 2008. godine, pa onda od 2014. do 2015. godine. Sa svojim telohraniteljem Denom Hejherstom bila je u braku samo 13 meseci, 2020. godine, dok je sa Džonom Pitersom ostala 12 dana, a kasnije tvrdila da brak i nije bio zakonito zaključen.


Međutim, pored svih velikih ljubavi, zauvek joj je u sećanju ostao baš taj vremešni Argentinac koji je imao čak 80 godina. "Vodio me je, korak po korak i na kraju smo otplesali u noć", piše Pamela. "Imao je samopouzdanje koje ne mogu da zaboravim. Od njegovih nežnih dodira sam ostala bez daha. Nikada ranije nisam osetila nešto slično.

"Muškarci su moja slaba tačka i probala sam svakakve. Ali ovo je bilo najsenzualniji doživljaj u mom životu", priznaje Pamela. Još slika slavne plavuše pogledajte u galeriji!


Glas javnosti/M01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR