Glas Javnosti

RECEPT ZA PUNJENO SVINJSKO MESO : Povrće i miks ukusa koji se ne zaboravlja

Hrana
Autor: Glas javnosti

Napravite svinjsko meso sa punjenjem od povrća i sira. Sve to ispecite u rerni i ručak je gotov.

Možete da poslužite sa prilogom, ali nije neophodan. Dovoljna je samo salata. 

  • Sastojci:
  • 400 g crnog luka 
  • 9 komada svinjskog karea 
  • Za fil:
  • 300 g pečuraka 
  • 1 paprika 
  • 2 paradajza 
  • 1 veza peršuna 
  • 1 veza mirođije 
  • 200 g tvrdog sira 
  • 60 g majoneza 


Priprema:

Luk krupno isecite, pa poređajte u tepsiju. Meso zasecite u obliku dijamanta/romboida, pa posolite i pobiberite i poređajte preko luka. U tiganju propržite seckane pečurke, pa dodajte i seckanu papriku. Kada i paprika omekša dodajte seckani paradajz, posolite i pobiberite i ostavite još par minuta. Sipajte povrće u posudu, pa dodajte seckani peršun i mirođiju, rendani sir (100 g) i majonez. Dobro promešajte, pa dobijenu smesu sipajte preko svakog parčeta mesa. Pospite preostalim rendanim sirom (100 g) i pecite u zagrejanoj rerni na 180°C oko 40 minuta. 

Glas javnosti/Stvar ukusa

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR