Glas Javnosti

SUNCE U RIBAMA! Evo kome taj planetarni aspekt donosi NOVAC i kako će uticati na vaš znak

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Sunce, planeta vitalnosti, koja je najvažnija za život svakog pojedinca, ulazi sutra, 18. februara u vodeni znak Riba i tu će se zadržati do 20. marta.

Ulazak Sunca u Ribe naglasiće duhovnu stranu naše ličnosti i potrebu da budemo drugima na usluzi.
Sunce u Ribama oseća požrtvovanost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ovo je aspekat budnih sanjara i pretvaranja snova u javu, piše Informer.
Sunce i Ribama uticaće na sve znakove zodijaka, a saznajte kako će uticati na vaš:

OVAN - Sunce u Ribama donosi vam više introspekcije i potrebu da budete sami sa sobom. Ovo je period u kojem ćete biti psihološki jači i treba da poradite na svom unutrašnjem miru.

BIK - Sunce u Ribama donosi vam iskrenu pomoć prijatelja. To je neki gest ili savet koji će vam značiti u narednom periodu. Ovo je i period u kojem se sklapaju istinska prijateljstva za ceo život.BLIZNACI - Sunce vam donosi krizu na poslu. Imaćete utisak da vam je sve maglovito i da ne razumete šta se traži od vas. Imaćete potrebu da menjate posao ili profesiju.

RAK - Sunce vam donosi brojne prilike za putvanja i upoznavanja sa drugim kulturama. To je ujedno i mogućnost da naučite nešto novo i ostvarite saradnju sa inostranstvom. Ukoliko ste mladi, idealan je period za polaganje ispita.

LAV - Sunce vam donosi poboljšanje finansijske situacije i priliku da dobijete neko sponzorstvo. Mašta će vam biti naglašena, a imaćete potrebu da ugodite drugim ljudima.

DEVICA - Pozicija Sunca vam neće prijati, pa ćete biti rastrzani između onoga što želite i trenutno možete.VAGA - Sunce vam donosi bolju organizaciju na poslu, imaćete i više ideja koje su vam nedostajale na radnom mestu.

ŠKORPIJA - Sunce u petom polju donosi vam ljubav i susrete na mestima javnog tipa. Bićete romantični prijaće vam romansa u narednom periodu. Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo.

STRELAC - Porodični problemi i nerazumevanje sa članovima porodice. Moguće je da ćete razmišljati o preseljenju. Sunce vam donosi potrebu da se bavite pitanjem stana. 

JARAC - Pred vama je period dobrih pregovora i lepih vesti. Ovo je period u kojem možete da potpišete važan ugovor. Takođe, sledi vam i kraće putovanje.VODOLIJA - Vi ste jedan od znakova koji će zaraditi veći novac sa Suncem u Ribama, koje će se pridružiti Jupiteru u tom znaku. U svakom slučaju ćete profitirati, pa nije isključeno da ćete uložiti novac u nešto što vam je važno. 

RIBE - Pred vama je mesec u kojem ćete pretrpeti lične promene, prolepšati se i biti uspešniji u svemu što radite. Bićete dobro organizovani, pa nije isključeno da ćete napredovati u karijeri. 

BONUS VIDEO: POZNATI ASTROLOG OTKRIVA: NEPOZNATA ŽENA ME JE NATERALA DA SE BAVIM ASTROLOGIJOM


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOSKOMENTAR