Glas Javnosti
posta

DNEVNI HOROSKOP ZA 17. FEBRUAR: Planete ovom znaku donose srodnu dušu, drugima konačnu odluku o raskidu

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Vaga umorna, Bik uspešan, Vodolija srećna, Devica zadovoljna

Ovan

Posao: Situacija je nestabilna na poslovnom planu i s tim morate naučiti da se nosite tokom čitave prve polovine avgusta. Neočekivani finansijski izdaci.

Ljubav: Ovaj dan je idealan za ozbiljan razgovor sa partnerom. Danas možete lako rešiti čak i one stare probleme između vas.

Zdravlje: Stabilno.

Bik

Posao: Izazov ovog dana nalazi se u okviru vaše poslovne komunikacije. Postoji velika mogućnost da dođe do sukoba stavova ili interesa.

Ljubav: Imate osećaj da se između vas i partnera stvorila izvesna distanca. Najbolji način da to prevaziđe te jeste otvoren razgovor.

Zdravlje: Osetljivost grla.

Blizanci

Posao: Nezadovoljni ste na poslu jer imate osećaj da ste preuzeli na tebe čak i obaveze drugih. Vaš odnos sa nekim saradnikom ide silaznom putanjom.

Ljubav: Osećaj distance između vas i partnera kao da se produbljuje. Slobodne Blizance očekuje ljubavna avantura sa jednom Škorpijom.

Zdravlje: Nervoza.

Rak

Posao: Ukoliko imate neke pravne probleme, uspećete da ih rešite tek pri kraju avgusta. Ovaj dan donosi izazov u saradnji sa problematičnim saradnikom.

Ljubav: Ukoliko ste nezadovoljni svojom vezom već duže vreme, ovaj dan može vam doneti konačnu odluku o raskidu.

Zdravlje: Probavne smetnje.

Lav

Posao: naučili ste da sve poslove obavljate munjevitom brzinom. Međutim, ovaj dan može vam doneti zastoj uzrokovan nekim papirima ili dokumentacijom.

Ljubav: Slobodni Lavovi danas mogu da upoznaju srodnu dušu na nekoj zabavi ili preko prijatelja.

Zdravlje: Solidno.

Devica

Posao: Device koje žele da promene posao, mogu da se suoče sa nekim preprekama. Sačekajte bolji trenutak za velike preokrete na poslovnom planu.

Ljubav: Čvrsto ste rešili da napravite prvi korak u pravcu zbližavanja sa osobom koja vam se već dugo vremena sviđa.

Zdravlje: Solidno.

Vaga

Posao: Uspešni poslovni rezultati doprineće tome da se osetite veoma ponosnim. Ukoliko se bavite privatnim biznisom, otvara vam se nova perspektiva saradnje sa inostranstvom.

Ljubav: Vage očekuje veoma lep izlazak u društvo u kojem će se zračiti posebnim magnetizmom. Na taj način, privući će i pravu osobu u svoj život.

Zdravlje: Vrtoglavica.

Škorpija

Posao: U ovom periodu biće vam potrebne posebne diplomatske veštine da biste izašli na kraj sa teškim i komplikovanim poslovnim saradnicima. Neočekivani troškovi.

Ljubav: Početak nove veze za sve slobodne Škorpije.

Zdravlje: Pojačan stres.

Strelac

Posao: Puni ste entuzijazma za svoju poslovnu ideju. Međutim, nailazite sve vreme na prepreke u vidu problematičnih poslovnih saradnika sa kojima ne znate na čemu ste.

Ljubav: Pred vama je zajedničko putovanje sa partnerom, na kojem će doći do većeg zbližavanja.

Zdravlje: Solidno.

Jarac

Posao: Ovaj period nije povoljan zato da uđete u novu, rizičnu poslovnu saradnju. Sačekajte bolji trenutak i posvetite se više planiranju.

Ljubav: Slobodni Jarčevi mogu da obnove vezu sa osobom koja im je mnogo značila u prošlosti.

Zdravlje: Solidno.

Vodolija

Posao: Atmosfera na poslu je puna iznenađenja i preokreta. Preveliki broj obaveza uneo je pometnju u vaše prethodne poslovne planove. Prvo završite ono najvažnije.

Ljubav: Stabilizacija između vas i partnera zavisi od vaše spremnosti na kompromisna rešenja.

Zdravlje: Stres.

Ribe

Posao: Želite da ostvarite veliki korak napred u karijeri i. Pa ipak, retrogradne planete čine svoje. Napredak u karijeri se odnosi mnogo više na naredni mesec.

Ljubav: Slobodne Ribe mogu da obnove vezu sa svojim bivšim partnerom.

Zdravlje: Solidno.

BONUS VIDEO: Bokserski šampion prozvao Kristijana Golubovića

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR