Glas Javnosti

ŠTA SVAKI HOROSKOPSKI ZNAK ČEKA U NAREDNIH GODINU DANA! Dobijate zlatnu priliku, srodna duša vas čeka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Šta vašem horoskopskom znaku donosi Jupiter u Ovnu do 16. maja 2023. godine - saznajte kakve promene vas očekuju u narednih godinu dana.

Jupiter u Ovnu je smela, sveža energija koja će inspirisati nove početke, snažan nezavisni duh i podsticaj neustrašivosti, piše Sensa.

Ovan

Jupiter je planeta ekspanzije, pa ako postoji nešto u vašem životu što želite da proširite, ovo je vaša šansa! Ideje, ciljevi i snovi mogu se malo lakše ostvariti sa Jupiterom u vašem uglu. Ovo je takođe fantastično vreme da se fokusirate na izobilje. Samo vodite računa da ne preterujete i ne donosite rizične finansijske odluke. Jupiter može proširiti naše bogatstvo, ali može povećati i dug! U stvari, dobro je zapamtiti dok je Jupiter u vašem zodijaku da fokusirate svoju pažnju samo na ono što želite da proširite, a ne na ono što ne želite, jer će Jupiter podstaći da se realizuje ono čemu se posvetite, o čemu razmišljate.

Bik

Možda nećete moći da vidite da neko pazi na vas i postavlja stvari za vas iza scene, ali možete verovati da jeste tako! Uvek postoji neko ko je uz vas i da vas čuva. Pazite na znakove i ojačajte svoje veze. Pošto ste prirodno veoma usklađeni sa zemljom, možda ćete takođe otkriti da Jupiter jača vašu sposobnost da osetite lekovite kvalitete prirode.


Blizanci

Jupiter će osvetliti vaš društveni život. Možda ćete otkriti da ste prilično popularni! Umrežavanje se takođe može pokazati kao dodatno korisno za vas tokom ovog vremena. Neverovatno je šta se može desiti kada upoznamo prave ljude. Ljudi su uvek voljni da pomognu, mnogo više nego što mislite! Zato se ne plašite da raširite krila, jer nikad ne znate koga ćete sresti. Ako se osećate pomalo usamljeno ili izolovano, ova energija će vam pomoći da se malo više izvučete iz ljuske kako biste mogli da upoznate nove ljude i stvorite nova prijateljstva. Osećaj povezanosti sa zajednicom je toliko važan za našu dušu, a Jupiter u Ovnu će vas podržati u tome.

Rak

Jupiter će biti poput reflektora, koji će obasjati zrake obilja i svetlosti na ceo vaš život. Verovatno ćete se tokom ovog vremena osećati više sa svrhom i biće vam lakše da iskoristite prilike koje su više usklađene sa načinom na koji želite da provodite svoje vreme. Ova pozicija je takođe odlična za napredovanje u karijeri i za pronalaženje posla koji je više usklađen sa vašom svrhom i strastima. Ako imate projekat na kome radite, ili ideju koju biste želeli da pretvorite u stvarnost, Jupiter u ovom položaju može značiti uspeh, zato verujte sebi, sledite svoju intuiciju i sanjajte velike snove!


Lav

Jupiter će proširiti vaš viši um, pomaže vam da formirate nove ideje o svetu i razvijete svoje duhovno razumevanje. Možda se osećate pozvanim da putujete, učite ili ste jednostavno raspoloženi za avanturu! Isprobavanje novih stvari može vam otvoriti um i proširiti način na koji razmišljate o stvarima. Važno je da uvek širite svoja znanja. Koristite Jupiter u Ovnu da steknete samopouzdanje da isprobate nove stvari, eksperimentišete sa novim idejama i da nastavite da učite. Vodite računa o tome da ne budete zaključani u zoni komfora. Ostanite otvorenog uma i slušajte glasove drugih. Neka vaše misli budu programirane za obilje, a ne za ograničenja. Jupiter u ovom delu vašeg grafikona takođe može da iznese pravna pitanja u prvi plan.

Devica

Jupiter u Ovnu je dobro vreme da se organizujete kada su u pitanju vaše finansije. Možda ćete želeti da uložite više svog novca, ili ćete možda otkriti da je vreme da prodate postojeću investiciju. Jupiter u Ovnu je srećna energija za oba ova poduhvata, ali budite sigurni da radite sve ispravno! Možda vas očekuje određena suma novca koja vam stiže bilo kroz investiciju, nasleđe ili kroz novac koji vam se duguje i koji se konačno vraća. Pod ovom energijom, takođe možete da zaronite dublje u svoju ličnost, istražujući unutrašnje funkcionisanje svog uma ili svoj odnos sa intimnošću.


Vaga

Jupiter u Ovnu će osvetliti vaše odnose. Možda ćete upoznati nove ljude koji donose svežu inspiraciju u vaš život, ili čak možete upoznati značajnu srodnu dušu. Ova osoba će verovatno osvetliti vaš svet, otvoriti um i pomoći da otkrijete sve vaše skrivene potencijale. Ako ste u vezi, ovaj položaj može ukazivati na stvaranje dublje veze. Možda ćete otkriti da svoju vezu podižete na viši nivo ili pričate o braku. Takođe ćete možda smatrati da je vaš partner dobar katalizator koji će vam pomoći da izađete iz svoje ljuske i dođete na šire, usklađenije mesto. Pošto je Jupiter planeta ekspanzije, on takođe može da osvetli sve stvari koje ne funkcionišu u vašim vezama, pozivajući vas da napravite zdrave promene ili možda potpuno napustite vezu. U svakom slučaju, Jupiter će biti na vašoj strani, pomažući da otvorite svoje srce i produbite vezu sa onima kojima se okružujete. Jupiter u ovom položaju takođe može ukazivati na obilje klijenata, ugovora i srećnih mogućnosti za saradnju.

Škorpija

Jupiter će osvetliti vaše zdravlje i dobrobit. Jupiter u Ovnu će vam pomoći da unesete više ravnoteže u svoj svakodnevni život i rutinu. Koje korake možete da preduzmete da bi vaša dnevna rutina bila zdravija i usklađenija sa vašim vremenom i ambicijama? Ovde će Jupiter u Ovnu učiniti magiju za vas. Jupiter vam može pomoći tako što će vam poslati obilje usklađenih mogućnosti. Ako radite po planu, ovo je veoma srećan period za posao! Takođe možete preuzeti više projekata na poslu, samo budite u ravnoteži!

Strelac

Jupiter u Ovnu donosi vam avanturu, zabavu i romantiku! Možda ćete se bolje povezati sa sobom i provoditi vreme radeći stvari koje vam donose radost. Retko izdvajamo vreme za radost, tako da je ovo prelepa energija za povezivanje i rad. Iskoristite ovu energiju da odvojite vreme za prijatelje, krenete negde na putovanje i proširite svoje kreativne darove. Ako radite u kreativnoj industriji ili imate kreativni hobi, Jupiter u Ovnu može pomoći u kanalisanju sveže inspiracije i smelih kreativnih ideja. Ako imate decu, možda ćete početi da razvijate dublju vezu sa njima.


Jarac

Jupiter u Ovnu će osvetliti vaš dom i porodični život. Možda ćete želeti da se preselite ili renovirate svoj postojeći prostor. Ako ste tražili dom iz snova, Jupiter u Ovnu definitivno može pomoći da se manifestacija ubrza! Kada je u pitanju vaša porodica, možda ćete morati da budete uz njih više nego obično. Na dubljem nivou, Jupiter u Ovnu takođe može da osvetli vašu senku, pomažući vam da otkrijete podsvesne misaone obrasce koji blokiraju vaš napredak ili vas sputavaju u životu. Ostanite otvoreni za ono što dolazi,

Vodolija

Jupiter u Ovnu će vam pomoći da pronađete svoj glas. Ako ste se uzdržavali da podelite svoju priču ili svoja mišljenja, Jupiter u Ovnu će vam dati samopouzdanje koje vam je potrebno da date do znanja onima oko sebe kako se zaista osećate. Sa Jupiterom u Ovnu, vaše komunikacijske veštine će biti vaša zlatna karta i pomoći vam da formirate dublje veze i napredujete kada je u pitanju vaša karijera. Jupiter u Ovnu je takođe srećan položaj kada su u pitanju bilo kakve veze između braće i sestara.

Ribe

Jupiter u Ovnu je jedno od najsrećnijih mesta za vas kada je u pitanju obilje! Ovde postoji zlatna prilika da iskoristite ovu energiju za proširenje svog bogatstva i povećanje prihoda. Možda ćete se naći u redu za povišicu, ili ako imate sporedni projekat na kojem radite, to bi se moglo pokazati prilično plodonosnim za vas! Da biste prihvatili sve ovo obilje koje vam dolazi, morate znati da ste dostojni i da zaslužujete da ga dobijete. Strah i ograničenja će vam stati na put, pa koristite ovu energiju Jupitera u Ovnu da ih se rešite!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR