Glas Javnosti

PROŠLOST SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Ovi znakovi Zodijaka neka se pripreme za dolazak osobe koju VEĆ DOBRO ZNAJU, promeniće im život iz korena

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Pogledajte šta su vam zvezde priredile za danas.

BLIZANCI

Izvesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga što neke stvari niste presekli na vreme. Ne očajavajte - ovo neka vam bude nauk za ubuduće da neke stvari ne treba ignorisati. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati zanimljiv susret sa osobom koju već neko vreme simpatišu.


RAK

Danas sve protiče u znaku romantike. Partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak sveta. Neke stvari mogu i da sačekaju.


LAV

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš život (najverovatnije osoba iz vaše prošlosti) i menja ga na bolje. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Ne zaboravite da uveče proslavite sa vama dragim osobama, piše Najžena.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR