Glas Javnosti

ISKORISTITE ČETIRI NAJSREĆNIJA DANA U MAJU! Svima donose nešto posebno i najbolje, proverite na koji način

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Astrolozi ističu da je maj mesec novih nada i mogućnosti, mesec u kome je moguće napraviti promene nabolje.

Tri planete će to omogućiti - Mars, Venera i Jupiter.

 Nažalost, Jupiter će se preseliti u Ovna onog dana kada Merkur počne retrogradno, tako da ćemo pozitivan efekat od ovog događaja videti samo na duži rok. Što se tiče prelaska Marsa i Venere u znake Ovna, odnosno Bika, čeka nas mnogo prijatnih događaja,piše Sensa.

4. maj - kiša meteora Eta Akuarids

Prvi veoma svetao i pozitivan dan je 4. maj. Upravo ovaj dan biće vrhunac kiše meteora Eta Akvaridi, a to je savršeno vreme za planiranje. 5. maja takođe možete donositi važne odluke, ali je bolje da to radite veoma pažljivo, promišljeno. Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može doneti mnogo uspeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se izvinite, ako ste nekog povredili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti. Velika je verovatnoća da će vam ljudi oprostiti.

5. maj - datum ogledala

Današnjim danom valda broj 5, koji simboliše simetriju i jednakost. Datum ogledala u maju je dan koji donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne. Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno- poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi.

24. maj - Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana maja. Mars će ući u svoj omiljeni znak gde će ostati do 4. jula. Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspeti da prebrode poteškoće i da ostvare uspehe.

28. maj- Venera ulazi u Bika

Sve do 22. juna čeka nas obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da prevaziđemo teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije. 28. maja. Saznaćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo treba da slušamo svoj unutrašnji glas. On nas neće izneveriti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR