Glas Javnosti

ŠTA KAŽU KARTE?Tarot čitanje za svaki znak zodijaka za avgust 2023.

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Kada je reč o astrološkim prognozama jasno je da nas čeka pakleni avgust.

Veze, što ljubavne, što prijateljske i porodične, biće na ispitu, kao i sve vezano za posao i finansije. Međutim, šta o svemu kažu karte, odnosno tarot? 

Ova karte poznate su po preciznom predviđanju sudbine, te nema sumnje da mogu dati dublji uvid u to na šta se treba skoncentrisati, i kakve nas "opasnosti" ili blagodeti čekaju. 

Ovan

Trojka pehara (Three of Cups) se pojavljuje za Ovna, što ukazuje na radostne dane proslava i veza. Odlično je vreme da se okupite sa prijateljima ili voljenim osobama, podelite svoje uspehe i ojačate svoje veze. Ova karta sugeriše harmoniju i emocionalno ispunjenje, pa iskoristite ovu pozitivnu energiju na najbolji način.

Bik

Car (Emperor) odlikuje Bika svojim prisustvom, označavajući dan autoriteta i stabilnosti. Možda ćete preuzeti vodeću ulogu ili donositi važne odluke. Verujte svojim instinktima i crpite svoju unutrašnju snagu. Vreme je za preuzimanje odgovornosti i stvaranje reda.


Blizanci

Stranica mačeva (The Page of Swords) ulazi u čitanje Blizanaca, donoseći radoznalost i žeđ za znanjem. Možda ćete naići na nove ideje ili informacije koje će vas zainteresovati. Prihvatite svoju radoznalu prirodu i budite otvoreni za učenje. Samo zapamtite da uravnotežite svoje intelektualne aktivnosti sa praktičnim delovanjem.

Rak

Deset pentkla (The Ten of Pentacles) sija u Raku, najavljujući dane obilja i sigurnosti. Ova karta ukazuje na skladan porodični ili kućni život. Sjajan je trenutak da se usredsredite na stvaranje ambijenta za negu sebe i svoje voljene osobe. Vaši napori ka dugoročnoj stabilnosti će uroditi plodom.

Lav

Karta Snaga (Strength card) krasi Lava, simbolizujući hrabrost i unutrašnju snagu. Imate moć da savladate izazove sa gracioznošću i smirenošću. Iskoristite svoju otpornost i pokažite strpljenje i saosećanje. Ova karta vas ohrabruje da pronađete ravnotežu između vaših nežnih i asertivnih kvaliteta.

Devica

Osam pehara (The Eight of Cups) se pojavljuje za Devicu, što ukazuje na period introspekcije i tranzicije. Možda razmišljate da ostavite nešto što vam više ne služi. Verujte svojoj intuiciji i preduzmite korake ka emocionalnom ispunjenju, čak i ako to znači otpuštanje prošlosti ma koliko da to bude bolno u ovom trenutku.

Vaga

Vaga je u znaku Kraljice mačeva (Queen of Swords), što ukazuje na dane jasne komunikacije i objektivnog razmišljanja. Imate sposobnost da presečete konfuziju i uđete u suštinu stvari. Koristite svoje analitičke veštine da donosite informisane odluke i nudite vredne uvide drugima.

Škorpija

Točak sreće (The Wheel of Fortune) se okreće u korist Škorpije, označavajući dan promena i prilika. Prihvatite ono što se dešava u vašem životu i budite otvoreni za nova iskustva. Ova karta vas ohrabruje da idete uporedo sa tokom dešavanja i verujete da vas univerzum vodi ka pozitivnim ishodima.

Strelac

Vitez od štapova (The Knight of Wands) galopira u znaku Strelca, donoseći avanturističku i dinamičnu energiju. Možda ćete se osećati inspirisanim da se bavite svojim strastima i istražite neistraženu teritoriju. Iskoristite ovaj entuzijazam, ali i osigurajte da su vaše akcije usklađene sa vašim dugoročnim ciljevima.

Jarac

Hijerofant (The Hierophant) krasi Jarca, simbolizujući tradiciju i duhovno vođstvo. Ova karta sugeriše traženje mudrosti od uspostavljenih sistema ili mentora. Prihvatite rituale koji vam donose osećaj povezanosti i istražite svoju duhovnu stranu za lični rast.

Vodolija

Sedam mačeva (The Seven of Swords) se pojavljuje za Vodoliju, što ukazuje na dan kada treba biti oprezan u pogledu obmane ili skrivenih motiva. Verujte svojim instinktima ako nešto nije u redu. Uverite se da su vaše akcije u skladu sa vašim vrednostima i izbegavajte kompromitujuće situacije.

Ribe

Ribe primaju Mesec (The Moon), koji donosi dane intuicije i misterije. Vaše emocije mogu biti duboke i možda ćete otkriti podsvesne uvide. Prihvatite svoju kreativnu i duhovnu stranu, ali budite svesni iluzija koje bi mogle da vam pomute rasuđivanje. Verujte svom unutrašnjem vođstvu.

Glas javnosti /M03S 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR