Glas Javnosti

OVA TRI ZNAKA SU NAJVEĆI NARCISI HOROSKOPA: Vole samo sebe, čim nisu u centru pažnje postaju užasni

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Prema astrolozima, najviše narcisa rađa se u sledećim znakovima zodijaka

Narcisi ne mogu da žive bez pažnje drugih i nikada ne uviđaju svoje mane. Koren takvog ponašanja najčešće je u detinjstvu i uglavnom se javlja kod osoba koje su u tom delikatnom periodu odrastanja bili odbačene od vršnjaka, profesora ili roditelja, te se zato narcizam često naziva i glad za ljubavlju.

Prema astrolozima, najviše narcisa rađa se u sledećim znakovima zodijaka.

Lav

Lavovi su često vrlo samouvereni, a uvek su na tankom ledu u borbi sa vlasititim egom. Ukoliko ga ne obuzdaju, mogu postati egoistični. Retko slušaju druge ljude i uglavnom smatraju da su uvek u pravu. Teško prave kompromise, a mogu biti i vrlo sebični.

Škorpija

Imate dve strane. Kada ste dobro raspoloženi, možete biti najdivnija osoba na svetu. Ali kada vas nešto naljuti, zaboravljate na sve na ovom svetu osim na sebe. U razgovorima volite da dominirate i retko kada saslušate savet ili mišljenje drugih. Škorpije često vole da svi čekaju samo na nju. Obožavaju da budu u centru pažnje, a kada nisu mogu napraviti scenu samo da bi svi pogledi bili ponovo usmereni ka njima.

Vodolija

Znate svoju vrednost i možete se zauzeti za sebe i druge, ali ste skloni da radite neke stvari samo zbog svoje slave i popularnosti. Često ne birate sredstva da biste bili u centru pažnje. Tuđe mišljenje retko slušate, a kada neko pokušava da vas usmeri to smatrate kao ograničenje slobode. U ljubavnim vezama zbog toga imaju često puno izazova.

Glas javnosti / E02S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR