Glas Javnosti

SLEDE VELIKE PROMENE MNOGIM ZNAKOVIMA! Danas nam dolazi CRNI MESEC i ostaje sve do 8. januara 2023.

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Sa tranzitom Lilita kroz znak Raka možemo da očekujemo pojačane emocije, napet odnos sa nekim od roditeljima, ili sa ženskom osobom iz familije ili sa nadredjenom ženskom osobom.

Dom i porodica će osećati ovaj tranzit, piše Magazin Novosti.

Kako će se odraziti na horoskopske znakove:

Ovan

Porodica, deca, bračni ili emotivni partner će biti na “udaru”. Sukobi, nezadovoljstva, teška komunikacija.

Bik
Glavni akcenat je na komunikaciji. Baš povedite računa kako komunicirate da ne uvredite nekoga jer iz tog sukoba proizilaze naredni i tako u krug.

Blizanci

Akcenat je na novcu! Nemojte ga olako trošiti na nepotrebne stvari. Umerena zdrava štednja i sve će biti ok.

Rak

Rad na sebi! Duboka iskrenost u ovom periodu. Poenta je da baš prihvatite sebe kakvi i jeste.

Lav

Potrebna vam je vera u sebe! Biće bockanja, traženja slabih tačaka, ljudi koji crpe energiju. Sve ćete prevazići bez ikakvih posledica ako budete verovali u sebe!

Devica

Provera prijetelja i timskog rada! Sada ćete posmatrati i najmanju stvar kako ko radi, sve će vam zapadati za oko. Prijateljstva će biti na ozbiljnom testu.

Vaga

Karijera/posao, tj. medjuljudski odnosi na poslu. Polako! Ne ulazite u zamke ogovaranja i spletkarenja. Uvek se samo setite ko ste i koja su vaša zaduženja!

Škorpija

Rad na sebi. Zavitite u sebe, obavite iskren razgovor sami sa sobom i dobićete najbolji odgovor na sva pitanja koja vas muče.

Strelac

Vi ćete biti magnet za sve energije. Duhovne, smrtne, okultne, iseljiteljske itd. Sve će vas privlačiti i sve ćete istraživati.

Jarac

Samoća je nešto čega se vi najviše plašite. U ovom periodu može doći do prekidanja poslovnih, ali i bračnih ljubavnih odnosa. Sada je vreme da prihvatite samoću i da je se ne plašite!

Vodolija

Vi ćete imati potrebu da promenite rutinu u svakodnevnom životu i da promenite način ishrane. Sada je pravo vreme!

Ribe

Iražena potreba za ljubavlju i nežnošću, kao i pronalaženjem srodne duše. Mnoge Ribe će sada imati potrebu da se ostvare kao roditelji, a biće i iznenadnih trudnoća!

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR