Glas Javnosti

NOVAC IMA DA KAPLJE! Ove horoskopske znakove u maju očekuje OBILJE LJUBAVI, BOGATSTVO I LEPI TRENUCI

Astrologija
Autor: Glas javnosti

Venera početkom maja biće još uvek u znaku Riba, a ova čudesna planeta obilja i ljubavi, celog meseca donosiće pozitivne vibracije.

Njene plodove moći će da osete svi horoskopski znaci, ali najviše sreće u ljubavi i finansijama imaće sledećih 5. horoskopskih znakova, piše Sensa.

Bik

Počeće da ostvaruju sve svoje snove i želje, pojaviće se šanse za osvajanje pobeda, lutrije, primanje poklona, a većina njih je finansijske prirode. Takođe je vredno napomenuti da morate da ostanete bliski sa ljudima koji vam mogu preneti znanje iz oblasti karijere. Oni mogu igrati važnu ulogu u vašem životu u bliskoj budućnosti, na primer, neko će pokrenuti realizaciju vašeg projekta, istraživanje. Prihodi su mogući i kroz prijatelje ili zajednički rad sa njima. Ne propustite trenutak, upoznajte prijatelje u zajedničkom društvu. Potrudite se na poslu da kreativno razmišljate. Očekuju vas sjajne životne šanse i žudnja za nečim novim.

Blizanci

Na poslu vas očekuju promene, pošto će Venera dati naklonost nadležnih, kao i nove poslovne veze. Moguća su povećanja plata, bonusi, poboljšanje uslova rada, poput nove kancelarije ili računara. Za Blizance koji traže posao, ovo je dobar trenutak da se prijave na konkurse, postoji šansa da budete izabrani. Zapamtite da, dok vam je Venera posvetila pažnju, trebalo bi da uključite svoj lični šarm, odaberete pravu sliku, budete ugledni i diplomatski. Ali ne zaboravite na svoju porodicu, ne ulazite u radoholizam, čujte svoju duhovnu unutrašnju sreću, ne preterujte.

Lav

Lavove takođe očekuje veliku sreća i povoljan period u finansijama. Finansijska podrška može doći od starijih rođaka - provedite vreme uživajući u porodičnim vrednostima ​​​​i radosti. Jedna vrsta finansiranja mogu biti isplate osiguranja, novac od muža/žene ili poslovnog partnera, vredni pokloni, pa čak i nasledstvo. U ovom trenutku slušajte svoju intuiciju, unutrašnji glas, a takođe se ne upuštajte u finansijske avanture, inače možete imati gubitke umesto profita.

Vaga

Možda vam se čini da je došao period apatije na poslu, nemate snage i želje da nešto uradite, teško je ispuniti svoje obaveze. Želite odmor, ljubav, romantiku, a zapravo ne možete da se opustite. Shvatite svoj posao ozbiljno, jer upravo u ovom trenutku počinju promene u vašim aktivnostima, postoji šansa da poboljšate odnose u timu, dobijete nove odgovornosti = unapređenje, poboljšanje uslova rada, bonuse. Verujte, vaš rad će biti cenjen, glavno je da radite savesno, ali i da ne budete radoholičar.

Vodolija

Venera će vam omogućiti da se bavite finansijskim stvarima, doneće čak i malo, ali poboljšanje finansijske stabilnosti. Moguća je i dodatna zarada, dobro je ako se poveže sa oblastima lepote, kreativnosti, kroz govor, ishranu. U ovom trenutku verovatno ćete želeti da investirate u velike kupovine koje već dugo planirate i ovo je najuspešniji period. Očekuju vas lepe i uzbudljive stvari. Muškarci Vodolije iznenadiće voljneu osobom nekim putovanjem ili lepim pokjlonom. Zapamtite da nam Venera daje šanse, rast, poboljšanje u životu, ali se dobro potrudite i to iskoristite.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR