Glas Javnosti

ŽIVOT IM SE MENJA IZ KORENA! Supermesec 16. aprila donosi TEKTONSKE PROMENE za 4 znaka

Astrologija
Autor: Glas javnosti

U subotu, 16. aprila na nebu će se pojaviti takozvani ružičasti Supermesec, odnosno Pun Mesec.

Ovaj period će biti usmeren na međuljudske odnose, pa na tom polju i očekujte najveće promene.

 Treba da pronađete način da napravite kompromise u bliskim odnosima, a odličan je trenutak i za sklapanje saveza ili poslovno ujedinjenje. Ovaj Pun Mesec doneće vam i situacije koje treba da vas podsete da ne morate uvek da radite stvari na svoj način i da s vremena na vreme nije loše poslušati tuđ savet.

Takođe, Ružičasti Supermesec obojiće dane umetnošću, lepotom, dobrim društvom, kreativnim izražavanjem... Ukratko, spremite se za uživanje i sitna zadovoljstva,piše Žena Blic.

Kao i uvek, ovaj Pun Mesec uticaće na sve znake Zodijaka, ali na ova četiri više nego na ostale:

Ovan: Posmatrajte kako se dešavaju promene u vašim odnosima

Razmotrite svoje odnose i uverite se na kojoj su tački. Mogli biste da shvatite da je vaša veza pred velikom prekretnicom. To može da znači da ćete modža preći na viši nivo odnosa sa osobom koju volite, ili da dinamika vaše veze mora da se promeni. U svakom slučaju, ovo je period kada ćete shvatiti kako da postanete bolji partner ili kako da izaberete bolje partnere.

Rak: Konačno ćete poslušati svoje srce i njegove potrebe

Ovaj Pun Mesec obasjava vaše najdublje potrebe, jer se odvija u vašoj četvrtoj kući porodilčnih i kućnih poslova. Pripremite se za otkrića u vezi sa vašim ličnim životom, jer ćete konačno doći do spoznaje šta je ono što vam je potrebno da biste se osećali kao svoj na svome. Zaslužujete da budete voljeni i shvaćeni na mestu koje zovete domom.

Vaga: Postajete nova osoba

Menjate se, niste više oni stari, a ovaj Pun Mesec će to i pokazati. Upoznajte ko ste, van svojih veza i odnosa, jer one ne treba da vas definišu. Ovaj period daće vam krila da napravite hrabar potez koji će pokazati koliko ste se razvili kao osoba i postali nezavisniji nego ikada pre.

Jarac: Spremite se za ozbiljan korak u karijeri

U ovom periodu saznaćete važne, korisne informacije, koje vam mogu pomoći na poslovnom putu. Ovaj Pun Mesec ohrabriće vas da date sve od sebe i pokažite svima kakve sposobnosti nosite u sebi. Prihvatite sve što vas motiviše i inspiriše i idite za svojim snovima.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR